Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Коледа иде!
Печатно издание
ISBN
978-619-150-260-8
Цена
6.99 лв.
изчерпана
Информация
Рейтинг (6)
Мнения (0)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
200x276
Тегло
180 гр.
Страници
64
Дата на издаване
25 ноември 2013

Коледа иде!

Настъпва сезонът на коледните чудеса! Както обикновено, Дора подготвя голямо тържество за Бъдни вечер. Всички се обличат официално, а Бени няма търпение да вкуси от коледните сладки. Междувременно Хитранко се опитва да задигне звездата на елхата, а не бива, защото Дядо Коледа ще го включи в Списъка на непослушковците! Оказва се, че сърдитият стар Трол има вълшебни наметала, с които може да се пътува във времето. В тази празнична книжка за оцветяване малката изследователка и Хитранко се отправят на пътешествие в миналото, за да намерят коледната украса. Ще успеят ли? Да, разбира се, а вие можете да помогнете на Лисанко-Хитранко да стане по-добър и щедър към другите!

Историята ще стопли сърцата на всички момиченца и момченца в предучилищна възраст. Подарете вълнуващо приключение на малчуганите - в света на Дора винаги е много забавно! Книжката е с голям формат и изобилства от лъскави стикери, които малките палавници могат да залепят вътре в нея или където пожелаят! 

Над 50 стикера!

--> виж илюстрован откъс

За автора

Проектът на MTV и техния специализиран канал „Никелодеон“ е най-популярната и обичана детска поредица в света за последните години. Сериалът „Дора Изследователката“ постига феноменален успех първо в САЩ и Канада, сдобива се с шест номинации и една награда „Еми“. В България хитовото анимационно филмче се излъчва от 3 години. 

Съдържанието на книжките се основава на едноименната телевизионна поредица. В света до момента са издадени над 500 заглавия. Прелестното момиченце неусетно се превърна в абсолютен фаворит на детската публика от всички кътчета на планетата. Приключенията на Дора стимулират въображението на малките палавници и ги забавляват от сърце.

Всички книжки за находчивата изследователка са отлично илюстрирани, текстът е добре балансиран, лек и закачлив. Историите провокират малките читатели да решават съобразени с възрастта им логически и математически задачи, възпитават вкус към изкуството, улесняват процеса на учене на чужд език, поощряват редовната физическа активност. Случките са забавни и скроени така, че да ангажират активно вниманието на дечицата и да ги учат на нови неща по най-ненатрапчив начин. Идеята на създателите печели адмирации и заради ведрия, хуманистичен дух на поредицата – историите са лишени от насилие, главната героиня е дружелюбно, мило и жизнелюбиво момиче, освен това и най-щурите ситуации се развиват така, че да внушат на децата ценности, които нямат давност.

Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-619-150-260-8
изчерпана
Цена
6.99 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени