Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Запознайте се с Диего!
Печатно издание
ISBN
978-619-150-230-1
Цена
4.50 лв.
изчерпана
Подобни заглавия
Информация
Рейтинг (1)
Мнения (0)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
21/21
Тегло
200 гр.
Страници
24
Дата на издаване
23 септември 2013

Запознайте се с Диего!

Запознайте се с Диего, страхотния братовчед на Дора! Диего може да говори с животните и ги спасява, когато са в беда. Освен това си има полеви дневник и далекоглед, който му позволява да вижда далече! Ала дали ще успее да се притече на помощ на Бебето ягуар, преди то да падне във водата? Картата смята, че за целта трябва да прекосят тропическата гора и да минат край пещерата. Така и ще сторят! В гората има кабел, по който ще профучат между дърветата, за да попаднат на... Лисанко-Хитранко. Той иска да отмъкне полевия дневник на Диего! Как мислите, дали ще успее? Потопете се в това необикновено приключение и научете повече за полярните мечки, кондорите и делфините! Изкусителна пълноцветна книжка със среден формат за палавници на възраст над 3 години.

--> виж илюстрован откъс

За автора

Проектът на MTV и техния специализиран канал „Никелодеон“ е най-популярната и обичана детска поредица в света за последните години. Сериалът „Дора Изследователката“ постига феноменален успех първо в САЩ и Канада, сдобива се с шест номинации и една награда „Еми“. В България хитовото анимационно филмче се излъчва от 3 години. 

Съдържанието на книжките се основава на едноименната телевизионна поредица. В света до момента са издадени над 500 заглавия. Прелестното момиченце неусетно се превърна в абсолютен фаворит на детската публика от всички кътчета на планетата. Приключенията на Дора стимулират въображението на малките палавници и ги забавляват от сърце.

Всички книжки за находчивата изследователка са отлично илюстрирани, текстът е добре балансиран, лек и закачлив. Историите провокират малките читатели да решават съобразени с възрастта им логически и математически задачи, възпитават вкус към изкуството, улесняват процеса на учене на чужд език, поощряват редовната физическа активност. Случките са забавни и скроени така, че да ангажират активно вниманието на дечицата и да ги учат на нови неща по най-ненатрапчив начин. Идеята на създателите печели адмирации и заради ведрия, хуманистичен дух на поредицата – историите са лишени от насилие, главната героиня е дружелюбно, мило и жизнелюбиво момиче, освен това и най-щурите ситуации се развиват така, че да внушат на децата ценности, които нямат давност.

Още заглавия от същия жанр
Откъс
Сподели в:
Публикувай мнение за книгата
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-619-150-230-1
изчерпана
Цена
4.50 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени