Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Дора и нейната книжка за добри обноски
Печатно издание
ISBN
978-619-150-222-6
Цена
4.50 лв.
изчерпана
Информация
Рейтинг (5)
Мнения (0)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
21/21
Тегло
100 гр.
Страници
24
Дата на издаване
26 август 2013

Дора и нейната книжка за добри обноски

Дора и Ботичко си играят в Цветната градина, когато дочуват плач. Тръгват по посока на гласа и откриват... сърдития стар Трол! Той е обидил своя приятел Мишока и иска да му се извини, но не знае как. Присъединете се към Дора и Ботичко! Вижте как ще помогнат на сърдития стар Трол да усвои добри маниери! Дора ще го посъветва да намери Мишока и да му каже, че съжалява за лошото отношение. Тук на помощ ще се притече Картата. Оказва се, че за да стигнат до къщата на Мишока, трябва да прекосят Езерото на кихащите змии и да изкачат Планината на Дракона! В това приключение участват още: Тико, женският октопод Вал, Лисанко-Хитранко и други интересни герои! Научете всичко за добрите обноски заедно с тях! Книжката е със среден формат и е подходяща за будни дечица на възраст над 3 години! Малчуганите се забавляват искрено с благозвучните реплики на сърдития стар Трол:

Да, от днешните ми грешки всеки сам ще разбере:

искаш ли другар да имаш – с него дръж се ти добре.

Че приятелят помага, в нужда слага и компрес!

Мисля по-добър да стана. Отсега! Поне за днес. 

--> виж илюстрован откъс

За автора

Проектът на MTV и техния специализиран канал „Никелодеон“ е най-популярната и обичана детска поредица в света за последните години. Сериалът „Дора Изследователката“ постига феноменален успех първо в САЩ и Канада, сдобива се с шест номинации и една награда „Еми“. В България хитовото анимационно филмче се излъчва от 3 години. 

Съдържанието на книжките се основава на едноименната телевизионна поредица. В света до момента са издадени над 500 заглавия. Прелестното момиченце неусетно се превърна в абсолютен фаворит на детската публика от всички кътчета на планетата. Приключенията на Дора стимулират въображението на малките палавници и ги забавляват от сърце.

Всички книжки за находчивата изследователка са отлично илюстрирани, текстът е добре балансиран, лек и закачлив. Историите провокират малките читатели да решават съобразени с възрастта им логически и математически задачи, възпитават вкус към изкуството, улесняват процеса на учене на чужд език, поощряват редовната физическа активност. Случките са забавни и скроени така, че да ангажират активно вниманието на дечицата и да ги учат на нови неща по най-ненатрапчив начин. Идеята на създателите печели адмирации и заради ведрия, хуманистичен дух на поредицата – историите са лишени от насилие, главната героиня е дружелюбно, мило и жизнелюбиво момиче, освен това и най-щурите ситуации се развиват така, че да внушат на децата ценности, които нямат давност.

Още заглавия от същия жанр
Откъс
Сподели в:
Публикувай мнение за книгата
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-619-150-222-6
изчерпана
Цена
4.50 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени