Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Един ден на плажа
Печатно издание
ISBN
978-619-150-200-4
Цена
3.58 лв.
(5.50 лв.)
Купи

* 35% онлайн отстъпка
Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 50 лв.
Поръчай по телефона
Поръчайте между 9:00 и 16:00 часа
в работни дни на телефон 0700 18028

Или оставете телефонен номер
и ние ще се свържем с вас за
приемане на поръчката.
-35%
Купи с 1 клик
Информация
Рейтинг (1)
Мнения (0)
Публикувай мнение
Печат
Твърди корици
Размери
15х15
Тегло
130 гр.
Страници
22
Дата на издаване
24 юни 2013

Един ден на плажа

Текст: Лорин Силвърхарт, Илюстрации: Джейсън Фруктър

Хайде да си поиграем с Дора и маймунката Ботичко на плажа! „Един ден на плажа“ разкрива приключенията на Дора и Ботичко на дивния морски бряг. Оказва се, че там могат да се видят много, много интересни неща! Разноцветни миди, птици и дори синя рибка! А достолепният крал Рак ще им помогне да си построят пясъчен замък. Преди да поиграят на слънце, Дора и Ботичко ще се намажат с крем против изгаряне. Маймунката ще зарови в пясъка някои неща, а вие, дечица, трябва да се досетите кои са те! После Дора и Ботичко ще отидат да плуват, Тази мъничка книжка е пълноцветна, великолепно илюстрирана и подходяща за палавници в най-ранна възраст!

--> виж илюстрован откъс

За автора

Проектът на MTV и техния специализиран канал „Никелодеон“ е най-популярната и обичана детска поредица в света за последните години. Сериалът „Дора Изследователката“ постига феноменален успех първо в САЩ и Канада, сдобива се с шест номинации и една награда „Еми“. В България хитовото анимационно филмче се излъчва от 3 години. 

Съдържанието на книжките се основава на едноименната телевизионна поредица. В света до момента са издадени над 500 заглавия. Прелестното момиченце неусетно се превърна в абсолютен фаворит на детската публика от всички кътчета на планетата. Приключенията на Дора стимулират въображението на малките палавници и ги забавляват от сърце.

Всички книжки за находчивата изследователка са отлично илюстрирани, текстът е добре балансиран, лек и закачлив. Историите провокират малките читатели да решават съобразени с възрастта им логически и математически задачи, възпитават вкус към изкуството, улесняват процеса на учене на чужд език, поощряват редовната физическа активност. Случките са забавни и скроени така, че да ангажират активно вниманието на дечицата и да ги учат на нови неща по най-ненатрапчив начин. Идеята на създателите печели адмирации и заради ведрия, хуманистичен дух на поредицата – историите са лишени от насилие, главната героиня е дружелюбно, мило и жизнелюбиво момиче, освен това и най-щурите ситуации се развиват така, че да внушат на децата ценности, които нямат давност.

Още заглавия от същия жанр
Откъс
Сподели в:
Публикувай мнение за книгата
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-619-150-200-4
Купи
Цена
3.58 лв.
(5.50 лв.)

* 35% онлайн отстъпка
Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 50 лв.
-35%
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2020 © Всички права запазени