Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Един ден на плажа
Печатно издание
ISBN
978-619-150-200-4
Цена
5.50 лв.
изчерпана
Подобни заглавия
Информация
Рейтинг (1)
Мнения (0)
Публикувай мнение
Печат
Твърди корици
Размери
15х15
Тегло
130 гр.
Страници
22
Дата на издаване
24 юни 2013

Един ден на плажа

Текст: Лорин Силвърхарт, Илюстрации: Джейсън Фруктър

Хайде да си поиграем с Дора и маймунката Ботичко на плажа! „Един ден на плажа“ разкрива приключенията на Дора и Ботичко на дивния морски бряг. Оказва се, че там могат да се видят много, много интересни неща! Разноцветни миди, птици и дори синя рибка! А достолепният крал Рак ще им помогне да си построят пясъчен замък. Преди да поиграят на слънце, Дора и Ботичко ще се намажат с крем против изгаряне. Маймунката ще зарови в пясъка някои неща, а вие, дечица, трябва да се досетите кои са те! После Дора и Ботичко ще отидат да плуват, Тази мъничка книжка е пълноцветна, великолепно илюстрирана и подходяща за палавници в най-ранна възраст!

--> виж илюстрован откъс

За автора

Проектът на MTV и техния специализиран канал „Никелодеон“ е най-популярната и обичана детска поредица в света за последните години. Сериалът „Дора Изследователката“ постига феноменален успех първо в САЩ и Канада, сдобива се с шест номинации и една награда „Еми“. В България хитовото анимационно филмче се излъчва от 3 години. 

Съдържанието на книжките се основава на едноименната телевизионна поредица. В света до момента са издадени над 500 заглавия. Прелестното момиченце неусетно се превърна в абсолютен фаворит на детската публика от всички кътчета на планетата. Приключенията на Дора стимулират въображението на малките палавници и ги забавляват от сърце.

Всички книжки за находчивата изследователка са отлично илюстрирани, текстът е добре балансиран, лек и закачлив. Историите провокират малките читатели да решават съобразени с възрастта им логически и математически задачи, възпитават вкус към изкуството, улесняват процеса на учене на чужд език, поощряват редовната физическа активност. Случките са забавни и скроени така, че да ангажират активно вниманието на дечицата и да ги учат на нови неща по най-ненатрапчив начин. Идеята на създателите печели адмирации и заради ведрия, хуманистичен дух на поредицата – историите са лишени от насилие, главната героиня е дружелюбно, мило и жизнелюбиво момиче, освен това и най-щурите ситуации се развиват така, че да внушат на децата ценности, които нямат давност.

Още заглавия от същия жанр
Откъс
Сподели в:
Публикувай мнение за книгата
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-619-150-200-4
изчерпана
Цена
5.50 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени