Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Принцеса Кейти и танцуващата метла
Печатно издание
ISBN
978-954-529-769-4
Цена
4.00 лв.
изчерпана
Информация
Рейтинг (2)
Мнения (0)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
13/20
Тегло
94 гр.
Страници
80
Дата на издаване
23 май 2011
Превод
Мария Донева

Принцеса Кейти и танцуващата метла

в Сребърните Кули (илюстрации от Сара Гиб)

Принцеса Кейти е развълнувана – ще ходи на училищна екскурзия и ще се запознае с истинска вещица! Но когато вещицата Уиндълспин моли Кейти и приятелките й да забъркат вълшебния сироп, нещо се обърква и...

За автора

Вивиан Френч е английска писателка, автор на множество приказки, детски илюстровани книги, пиеси и романи за деца и младежи. В продължение на десет години тя е работила в театър за деца едновременно и като актьор, и като автор. През 1990 са публикувани първите ѝ три приказки и оттогава Вивиан Френч е написала повече от сто книги, които освен художествена литература, включват и научна литература. В последно време тя отново се отдава на писането на пиеси.

Вивиан Френч живее в Бристъл и Единбург, особено харесва Лондон, Нюкасъл, Ню Йорк и Суонзи и не може да прецени кой от всички тези градове й допада най-много. Освен четирите си – вече пораснали – дъщери, Вивиан Френч има и котарак, който живее в Бристол, защото там има малко езерце, където котаракът обича да лови жаби, които обаче никога не яде, просто си играе с тях.

Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-954-529-769-4
изчерпана
Цена
4.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени