Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Гласът на острието
Печатно издание
ISBN
978-954-529-832-5
Купи
Цена
22.25 лв.
(25.00 лв.)
Поръчай по телефона
Поръчайте между 9:00 и 16:00 часа
в работни дни на телефон 0887 602 218

Или оставете телефонен номер
и ние ще се свържем с вас
за приемане на поръчката.
Купи с 1 клик
-11%
Електронно издание
ISBN
978-619-150-575-3
Купи
Цена
11.00 лв.
(25.00 лв.)
-14лв.
Информация
Рейтинг (25)
Мнения (56)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
14.5/21.3
Тегло
546 гр.
Страници
480
Дата на издаване
23 декември 2010
Превод
Александър Ганчев

Гласът на острието

Дебютният роман на Джо Абъркромби „Гласът на острието“ – начална книга от трилогията „Първият закон“, е нова стъпка в историята на жанра фентъзи. Епичната сага се разгръща с лекота, направлявана от смелото въображение на талантливия писател, и разказва за белязани от свирепи битки варвари, за осакатени в душата и тялото благородници с кърваво минало и агонизиращо настояще, за завърнали се древни магуси, за враждуващи съюзници и амбициозни, но коварни воини. С богатството и пълнокръвието на света, който изгражда, с ярките герои, смел език и майсторски развит сюжет Абъркромби е автор, който ще стои достойно в домашната библиотека до Дж. Р. Р. Мартин, Стивън Ериксън, Брандън Сандерсън.

Логън Деветопръстия, инквизитор Санд дан Глокта, капитан Джизал дан Лутар, Първият магус Баяз – това са имена, които ще обогатят списъка с колоритни и многопластови герои на любителите на фентъзи. Около тях се гради трилогията „Първият закон“ – едно приключение в брилянтно замислен свят, който едновременно плаши и очарова.

Преди 6 години се залових да пиша класическата си фентъзи трилогия – исках да се получи нещо откровено и реалистично, което да представя живи и убедителни герои; да е вълнуващо, без да е неправдоподобно; да е забавно, без да е палячовщина; нещо непредвидимо. Исках да изградя свят, в който магията е опасна, а насилието – още повече, в който (също както в нашия свят) доброто и злото са навсякъде. Преди всичко обаче се залових да създам една чудесна фентъзи история, която да кара страниците да се обръщат сами и да забавлява читателя. Много се вълнувам, че „Гласът на острието“ и продълженията й скоро ще станат достъпни за пръв път и на българските читатели. Надявам се да ви хареса. Мисля, че ще ви хареса...

„Джо Абъркромби сграбчва традициите на класическата фентъзи история и ги захвърля в канавката – по най-добрия възможен начин.“
cп. „Тайм“

За автора

Абъркромби е роден на 31 декември 1974 г. в Ланкастър, Англия. От малък е пристрастен към компютърните игри. Завършва Кралското училище в Ланкастър и психология в Манчестърския университет. Живее със съпругата си Лу и трите си деца в Бат, графство Съмърсет. С богатството и пълнокръвието на света, който изгражда, с ярките герои, смел език и майсторски развит сюжет Абъркромби е автор, който ще стои достойно в домашната библиотека до Дж. Р. Р. Мартин, Стивън Ериксън, Брандън Сандерсън.

Още заглавия от същия жанр
Откъс

Джо Абъркромби „Гласът на острието

Логън се втурна между дърветата. Босите му крака се хлъзгаха в кишата и мокрите борови иглички, дъхът хриптеше в гърдите му, главата му туптеше от нахлулата кръв. Спъна се и се просна странично, за малко да си разпори корема на собствената си секира. Задъхан, остана да лежи на земята. Взираше се през потъналата в мрак гора.
Сигурен беше, че само преди секунда Кучето беше до него, но сега от човека нямаше и следа. За останалите не можеше да твърди с положителност. Какъв водач само, да изгуби хората си по такъв начин. Би трябвало да опита да се върне, но шанка бяха навсякъде. Усещаше ги как пъплят между дърветата, носът му се изпълваше с миризмата им. Стори му се, че някъде отляво дочу викове, може би течеше битка. Логън бавно се изправи на крака, като се стараеше да не предизвика никакъв шум. Изпука съчка и той рязко се извърна.
Към него се носеше копие. Едно копие със зловещ вид, с другия край на което чевръсто приближаваше един шанка.
– Проклятие! – изруга Логън. Метна се настрани, подхлъзна се и се просна по очи. Претърколи се в храсталака, в очакване всеки момент копието да го прониже в гърба. После, задъхан, скочи на крака. Видя как блестящият връх на копието отново се стрелва към него и се хвърли встрани от пътя му, като се шмугна зад дънера на едно голямо дърво. Надзърна иззад него, а плоскоглавият изсъска и замахна отново. Логън се показа за секунда от другата страна на дънера, след което приклекна и отскочи настрана. Докато изскачаше иззад дървото, изрева с цяло гърло и стовари секирата си. С остър звук острието се вряза дълбоко в черепа на шанка. Чиста случайност, помисли си Логън, но от друга страна, беше време и на него да му се усмихне късметът.
Плоскоглавият остана неподвижен и запримига с очи. След това започна да се олюлява и по лицето му потекоха струйки кръв. Накрая се строполи в краката на Логън и започна да се гърчи на земята. При това дръжката на секирата се изплъзна от пръстите на Логън. Той се опита отново да я хване, но шанка някак успяваше все още да стиска копието си и върхът му се мяташе насам-натам във въздуха.
– Ааа! – изкряска Логън, когато острието на копието поряза ръката му.
В този момент една сянка се спусна върху лицето му. Още един плоскоглав. При това много едър. Летеше към него във въздуха с разперени ръце. Нямаше време за секирата. Нямаше време да избегне удара. Понечи да отвори уста, но не произведе никакъв звук. Пък и какво се казва в подобни случаи?
Двете тела едновременно се стовариха на земята и започнаха да се търкалят в калта и окършените клони, докато двамата противници ръмжаха и се блъскаха с юмруци един друг.
Логън прасна здраво главата си в корена на едно дърво и ухото му писна. Някъде би трябвало да има нож, но не можеше да си спомни къде точно. Двамата се претърколиха, после пак и пак надолу по склона, докато всичко около тях не се завъртя стремглаво. През цялото време Логън се мъчеше да удуши едрия плоскоглав, като същевременно се опитваше да се отърси от замайването си. Напразно.
Идеята да си устроят лагер край клисурата изглеждаше добра. Нямаше шанс някой да им се промъкне в гръб. Но ето че сега, когато се изпързаля по корем на самия ръб на скалата, Логън я намери за недотам удачна. Ръцете му започнаха да дерат мократа земя. Нищо, освен пръст и кафяви борови иглички. Пръстите му безуспешно търсеха в какво да се вкопчат. Логън започна да пада. Проскимтя тихо.
И тогава ръцете му сграбчиха нещо. Корен, стърчащ от пръстта на самия ръб на клисурата. Логън се залюля над празното пространство, останал без дъх, но здраво стиснал корена.
– Ха! – извика той. – Ха!
Още е жив. Нужни са повече от няколко плоскоглави, за да видят сметката на Логън Деветопръстия. Той се опита да се издърпа нагоре, но без успех. Нещо тежко теглеше краката му. Логън погледна надолу.
Клисурата беше дълбока. Много дълбока и с голи скалисти сипеи. Тук-там по някое дърво бе прораснало в пукнатина в скалата и разпростираше клони над бездната. Далеч по-надолу, яростна и бърза, съскаше реката. Разпенена бяла вода, с брегове, очертани от черни, назъбени скали. Безспорно, реката бе лошата новина, но истинският проблем се оказа по-близо. Големият шанка все още беше тук. Вкопчил мръсните си ръце в левия глезен на Логън, той бавно се полюшваше напред-назад.
– Проклятие – промърмори Логън.
Намираше се в голяма беда. Е, и преди бе попадал в сериозни ситуации и беше оцелявал, само дето в момента нещата, изглежда, нямаше накъде по-лошо да отидат. Това го накара да се замисли над живота си. В този момент той му се стори като безсмислено, изпълнено с горчивина съществувание. Никой няма полза от такъв живот – низ от насилие и болка, мъки и разочарования. Ръцете му вече започваха да се уморяват. Предмишниците му горяха. Големият плоскоглав не даваше вид, че скоро ще падне. Всъщност дори се бе изкатерил малко нагоре по крака на Логън. Сега спря и хвърли свиреп поглед изотдолу.
Ако Логън висеше за крака на шанка, най-вероятно би си казал: „Животът ми зависи от този крак – по-добре да не рискувам“. Човек би предпочел да си спаси кожата, пред това да убие врага си. Проблемът бе, че шанка не разсъждаваха така, и Логън го знаеше. Затова не бе голяма изненада, когато плоскоглавият отвори голямата си уста и заби зъби в прасеца му.
– Ааа!
Логън изръмжа и започна да пищи и рита с голата пета на свободния си крак. Той успя да отвори една кървяща рана в главата на шанка, но от това хапането не престана. И колкото повече риташе Логън, толкова повече ръцете му се изплъзваха от хлъзгавата повърхност. Вече се бяха изхлузили до самия край на корена, който, изглежда, щеше да се счупи всеки момент. Логън се опита да превъзмогне болката в ръцете и прасеца на крака си и да продължи да разсъждава нормално. Явно щеше да падне. Въпросът бе във водата или върху скалите? Изходът, по всичко личеше, не зависеше от него.
Имаш ли нещо за правене, по-добре приключвай бързо – няма смисъл да живееш в страх от предстоящото. Това би казал баща му, ако беше там. И Логън опря свободния си крак на скалата, пое дълбоко въздух и с всичката останала му сила се отблъсна и полетя. Усети как зъбите отпускат захапката в прасеца му, малко след това и ръцете пуснаха глезена и за момент Логън бе свободен.
Тогава започна падането. Бързо. Склоновете на клисурата профучаха покрай него – сива скала, зелен мъх, тук-там задържал се сняг, всичко се завъртя.
Логън бавно се усука във въздуха. Размаха безпомощно ръце и крака. Беше прекалено изплашен, за да вика. Въздушната струя го блъсна в очите, изопна дрехите му и изкара въздуха от устата му. Той видя как големият шанка се блъсна в скалистия отвес, потрошеното му тяло отскочи и се сгромоляса – със сигурност мъртво – върху един камък. Гледката зарадва Логън, но щастието му бе краткотрайно.
Водата се надигна да го посрещне. Блъсна го със силата на връхлитащ бик, изкара въздуха от гърдите му и мислите от главата му. Всмука го и го погълна в студената си тъмнина…

Джо Абъркромби „Гласът на острието

Логън се втурна между дърветата. Босите му крака се хлъзгаха в кишата и мокрите борови иглички, дъхът хриптеше в гърдите му, главата му туптеше от нахлулата кръв. Спъна се и се просна странично, за малко да си разпори корема на собствената си секира. Задъхан, остана да лежи на земята. Взираше се през потъналата в мрак гора.
Сигурен беше, че само преди секунда Кучето беше до него, но сега от човека нямаше и следа. За останалите не можеше да твърди с положителност. Какъв водач само, да изгуби хората си по такъв начин. Би трябвало да опита да се върне, но шанка бяха навсякъде. Усещаше ги как пъплят между дърветата, носът му се изпълваше с миризмата им. Стори му се, че някъде отляво дочу викове, може би течеше битка. Логън бавно се изправи на крака, като се стараеше да не предизвика никакъв шум. Изпука съчка и той рязко се извърна.
Към него се носеше копие. Едно копие със зловещ вид, с другия край на което чевръсто приближаваше един шанка.
– Проклятие! – изруга Логън. Метна се настрани, подхлъзна се и се просна по очи. Претърколи се в храсталака, в очакване всеки момент копието да го прониже в гърба. После, задъхан, скочи на крака. Видя как блестящият връх на копието отново се стрелва към него и се хвърли встрани от пътя му, като се шмугна зад дънера на едно голямо дърво. Надзърна иззад него, а плоскоглавият изсъска и замахна отново. Логън се показа за секунда от другата страна на дънера, след което приклекна и отскочи настрана. Докато изскачаше иззад дървото, изрева с цяло гърло и стовари секирата си. С остър звук острието се вряза дълбоко в черепа на шанка. Чиста случайност, помисли си Логън, но от друга страна, беше време и на него да му се усмихне късметът.
Плоскоглавият остана неподвижен и запримига с очи. След това започна да се олюлява и по лицето му потекоха струйки кръв. Накрая се строполи в краката на Логън и започна да се гърчи на земята. При това дръжката на секирата се изплъзна от пръстите на Логън. Той се опита отново да я хване, но шанка някак успяваше все още да стиска копието си и върхът му се мяташе насам-натам във въздуха.
– Ааа! – изкряска Логън, когато острието на копието поряза ръката му.
В този момент една сянка се спусна върху лицето му. Още един плоскоглав. При това много едър. Летеше към него във въздуха с разперени ръце. Нямаше време за секирата. Нямаше време да избегне удара. Понечи да отвори уста, но не произведе никакъв звук. Пък и какво се казва в подобни случаи?
Двете тела едновременно се стовариха на земята и започнаха да се търкалят в калта и окършените клони, докато двамата противници ръмжаха и се блъскаха с юмруци един друг.
Логън прасна здраво главата си в корена на едно дърво и ухото му писна. Някъде би трябвало да има нож, но не можеше да си спомни къде точно. Двамата се претърколиха, после пак и пак надолу по склона, докато всичко около тях не се завъртя стремглаво. През цялото време Логън се мъчеше да удуши едрия плоскоглав, като същевременно се опитваше да се отърси от замайването си. Напразно.
Идеята да си устроят лагер край клисурата изглеждаше добра. Нямаше шанс някой да им се промъкне в гръб. Но ето че сега, когато се изпързаля по корем на самия ръб на скалата, Логън я намери за недотам удачна. Ръцете му започнаха да дерат мократа земя. Нищо, освен пръст и кафяви борови иглички. Пръстите му безуспешно търсеха в какво да се вкопчат. Логън започна да пада. Проскимтя тихо.
И тогава ръцете му сграбчиха нещо. Корен, стърчащ от пръстта на самия ръб на клисурата. Логън се залюля над празното пространство, останал без дъх, но здраво стиснал корена.
– Ха! – извика той. – Ха!
Още е жив. Нужни са повече от няколко плоскоглави, за да видят сметката на Логън Деветопръстия. Той се опита да се издърпа нагоре, но без успех. Нещо тежко теглеше краката му. Логън погледна надолу.
Клисурата беше дълбока. Много дълбока и с голи скалисти сипеи. Тук-там по някое дърво бе прораснало в пукнатина в скалата и разпростираше клони над бездната. Далеч по-надолу, яростна и бърза, съскаше реката. Разпенена бяла вода, с брегове, очертани от черни, назъбени скали. Безспорно, реката бе лошата новина, но истинският проблем се оказа по-близо. Големият шанка все още беше тук. Вкопчил мръсните си ръце в левия глезен на Логън, той бавно се полюшваше напред-назад.
– Проклятие – промърмори Логън.
Намираше се в голяма беда. Е, и преди бе попадал в сериозни ситуации и беше оцелявал, само дето в момента нещата, изглежда, нямаше накъде по-лошо да отидат. Това го накара да се замисли над живота си. В този момент той му се стори като безсмислено, изпълнено с горчивина съществувание. Никой няма полза от такъв живот – низ от насилие и болка, мъки и разочарования. Ръцете му вече започваха да се уморяват. Предмишниците му горяха. Големият плоскоглав не даваше вид, че скоро ще падне. Всъщност дори се бе изкатерил малко нагоре по крака на Логън. Сега спря и хвърли свиреп поглед изотдолу.
Ако Логън висеше за крака на шанка, най-вероятно би си казал: „Животът ми зависи от този крак – по-добре да не рискувам“. Човек би предпочел да си спаси кожата, пред това да убие врага си. Проблемът бе, че шанка не разсъждаваха така, и Логън го знаеше. Затова не бе голяма изненада, когато плоскоглавият отвори голямата си уста и заби зъби в прасеца му.
– Ааа!
Логън изръмжа и започна да пищи и рита с голата пета на свободния си крак. Той успя да отвори една кървяща рана в главата на шанка, но от това хапането не престана. И колкото повече риташе Логън, толкова повече ръцете му се изплъзваха от хлъзгавата повърхност. Вече се бяха изхлузили до самия край на корена, който, изглежда, щеше да се счупи всеки момент. Логън се опита да превъзмогне болката в ръцете и прасеца на крака си и да продължи да разсъждава нормално. Явно щеше да падне. Въпросът бе във водата или върху скалите? Изходът, по всичко личеше, не зависеше от него.
Имаш ли нещо за правене, по-добре приключвай бързо – няма смисъл да живееш в страх от предстоящото. Това би казал баща му, ако беше там. И Логън опря свободния си крак на скалата, пое дълбоко въздух и с всичката останала му сила се отблъсна и полетя. Усети как зъбите отпускат захапката в прасеца му, малко след това и ръцете пуснаха глезена и за момент Логън бе свободен.
Тогава започна падането. Бързо. Склоновете на клисурата профучаха покрай него – сива скала, зелен мъх, тук-там задържал се сняг, всичко се завъртя.
Логън бавно се усука във въздуха. Размаха безпомощно ръце и крака. Беше прекалено изплашен, за да вика. Въздушната струя го блъсна в очите, изопна дрехите му и изкара въздуха от устата му. Той видя как големият шанка се блъсна в скалистия отвес, потрошеното му тяло отскочи и се сгромоляса – със сигурност мъртво – върху един камък. Гледката зарадва Логън, но щастието му бе краткотрайно.
Водата се надигна да го посрещне. Блъсна го със силата на връхлитащ бик, изкара въздуха от гърдите му и мислите от главата му. Всмука го и го погълна в студената си тъмнина…

Сподели в:
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
Здравейте! Възможно е да сте попаднали на дефектно копие, за което се извиняваме! Във всеки тираж има по няколко екземпляра брак, които обикновено няма как да се изтеглят предварително. Моля, отбийте се през книжарницата ни на ул. "Иван Вазов" 36 в работен ден и покажете Вашата книга на колегите, за да преценят дали е дефектна. Ако е дефектна, те ще направят замяна с изряден екземпляр, разбира се. Ако не сте от София, може да пишете на колегите в борсата: nkirova@colibri.bg. Изпратете снимки от дефектните страници с молба книгата да бъде заменена за наша сметка. Няма причина проблемът да не бъде решен. Благодарим Ви за сигнала!
Само моето копие ли е дефектно. Има доста страници които са обърнати на обратно....
Най-после ще спра да досаждам. Задава се допечатка на трилогията!

Оценка: +8

Защо книгата не се преиздава и върви по олx za 150 лева ?

Оценка: +5

Странно защо не преиздавате първата част от една от най-добрите фентъзи трилогии в момента, при положение, че все още имате другите две книги от поредицата. Има хора като мен, които наистина биха искали да прочетат поредицата, но не могат и се насочват към алтернативи като чуждестранни издания. Не мисля, че много хора биха закупили останалите две книги, при положение, че нямате първата. Така губите и вие.

Оценка: +8

Преиздайте, моля!

Оценка: +9

Моля, преиздайте я. Търси се под дърво и камък.

Оценка: +7

Моля преиздайте книгата. Исках да подаря "Гласът на острието" на приятел, но се оказа че е изчерпана навсякъде. Не мога да намеря дори пълната поредица в комплект.

Оценка: +6

+1 Има голям интерес към поредицата.

Оценка: +8

Здравейте, кога ще е налично печатното издание?

Оценка: +5

Моля, преиздайте тази поредица. Интерес има голям!

Оценка: +5

Здравейте, и аз се включвам към апела за преиздаване.

Оценка: +7

Поредното напомняне/досаждане за преиздаване или допечатка. Дори вече и онези, безсрамно скъпи, втора ръка бройки, не се намират.

Оценка: +6

Здравейте, очаква ли се преиздаване/допечатка? Книгата е неоткриваема и няма смисъл да се купуват другите 2. Поздрави!

Оценка: +10

С нетърпение очаквам да преиздадете Гласът на острието.

Оценка: +10

Време е за допечатка. Единственото място, на което може да се намери, е онзи сайт, чието име не се споменава ("Макбет"-а на българското книгоиздаване), а желаещите да си я закупят, надявам се, са достатъчно, за да оправдае пускането на нови бройки.

Оценка: +9

Още един глас за преиздаване!

Оценка: +10

Пуснете допечатка на първа книга,това ме спира да си купя и останалите книги на Джо!

Оценка: +14

Още един глас за преиздаване на цялата поредица.

Оценка: +16

Още един глас за преиздаване! :)

Оценка: +18

Здравейте, очаква ли се нов тираж? Благодаря!

Оценка: +15

Моля, преиздайте книгата! Има търсене за тази книга, дори втора ръка е неоткриваема

Оценка: +19

Нестандартно, уникално и страхотно! Това е сътворил Джо Абъркромби. Чете се на един дъх, без излишни описания. Светът е голям, но виждаме само част от него, явно авторът е избрал да разказва в няколко отделни серии. Героите са развиват неочаквано, обратите са безброй, финалът направо "хвърля в тъча". Задължително четиво за всеки фен. Имаше нужда от нещо такова, дори и Игра на Тронове не е толкова черна. Авторът трябва да се следи, доказа се в средните фентъзи серии, вече разширява този свят с две отделни книги, но дано се наеме с нещо по-голямо като свят и обем, според мен има таланта и би направил достоен конкурент на Играта и Колелото.

Оценка: +2

Книгата е много добра и доста нетрадиционна от останалото фентъзи.Абъркромби пише с неповторим замах и изгражда едни от най-колоритните персонажи във фентъзито!Препоръчвам на всички любители на жанра!

Оценка: +4

Почти я завърших и веднага отскочих да си взема 2рата, а 3тата е вече поръчана да ми я донесат. Много приятно и занимателно четиво, авторът пише доста достъпно и изобщо не натоварва читателя, а историята и света , който създава са прекрасни. Със сигурност ще изчета и останалите му две книги - "Герои" и " Отмъщението на Монца" Съжалявам само , че последната е издадена от Бард. Драги приятели от Колибри, благодаря за прекрасното четиво и качествената работа. До нови срещи :)
Благодаря за отговора! В последно време все повече ми "намирисва" на някаква си "тиха конспирация" на Българския книжен пазар по отношение на издаване на книги в електронен вариант. Какво им пречи на книгоиздателите (включително и тези с преводната литература), да издават паралелно и книги в електронен вариант? Не вярвам това да е от "мързел", явно някой "дърт масон" дърпа конците :)
Здравейте, Василис, в електронен вариант засега не, съжаляваме. Хубав ден!
Здравейте, Книгата издава ли се в електроннен вариант? Благодаря Ви!
Привет отново, Ники! Ако поръчате през сайта, ще имате 20% отстъпка и тя ще покрие транспортните разходи за получаване на книгата. Така ще я получите лично, без да се налага да обикаляте да я търсите. :)
Е просто цитирам без да слагам кавички... Верига големи книжарници като Хеликон- Бургас ви нямат книгата мислех от там да си я поръчам , но просто ще потърся от другаде. Те с удоволствие чакат нови тиражи все пак :D Видях че и от тук мога , и ако не успея да я нямеря просто може и да се навия да я закупя онлайн, макар че ... Благодаря за бързия отговор.
Привет, Ники! Книгата е в наличност и можете да я купите както тук, от сайта ни, така и от книжарниците ни. Заповядайте =)
Да ли от издателство Колибри ще решат да продължат тиража за книгата ?!
благодаря за информацията :)
Книгата е под печат. Вероятната дата е 28 март.
Колибри, има ли фиксирана release date, или още не?
Koga prez Mart ste izleze vtorata chast?
Невероятно добър избор - Гласът на острието! Нямам търпение за следващите части! Март като месец на излизане за втората част ме зарадва изслючително много. Надявам се преводачът отново да е Александър Ганчев.
Втората част ще излезе през март.
Всъщност 2та част от поредицата ще бъде ли издавана/превеждана?
Чакам с нетърпение втората част
Сърдечно благодаря за отговора !
До края на януари предстои да излезе от печат том, включващ „Корпорация „Безсмъртие“ и „Цивилизация на статуса“ от Робърт Шекли.
А какво стана с поредицата за научна фантастика ? Нали ще има и такава , освен вече започналата фентъзи поредица ?
БЛагодаря за отговора :)
Вторият том от "The First Law" на Джо Абъркромби е преведен и ще излезе след около 3 месеца.
"Тhe warded man"- следващата книга от поредицата- в момента се превежда, така че- очаквайте скоро:)
Книгата е перфектна. Кога излиза следващото томче от поредицата?
кога се очакват следващите книги от поредицата да бъдат издадени?
Много се радвам че Колибри започват да издават фентъзи и че започват със свежи имена във жанра.В момента чета книгата,превода е страхотен и оформлението кърти! Искам само да попитам The Warded Man превежда ли се?
Здравейте! Отстъпката от 30% беше изключение- подарък от нас за нашите читатели по случай 20-годишнината на издателството- и беше активна в периода 23 ноември- 23 декември. Извън този период отстъпката в сайта ни е 20% и все пак е най-голямата отстъпка, от която можете да се възползвате за закупуването на книги на "Колибри". Пожелаваме ви приятно четене!
ее как смъкнахте отстъпката от 30 на 20% : )
явно някой има нужда от популизиране на онлайн магазина : D ясно е,че никой не би дал 20 лева за 4-500 страници. който прочете, да казва мнения за превода
19 лева е без пари, като за бедните българи.
Ще се появили скоро и първата книга от фантастичната поредица ? Поне тук , в "Очаквайте" ?
Цената ще е 19 лв, от сайта може да се закупи с намаление.
Супер веднага щом излезе я купувам!А само да питам каква е цената?

Оценка: +1

Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-954-529-832-5
Купи
Цена
22.25 лв.
(25.00 лв.)

* 11% онлайн отстъпка
Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
-11%
Отстъпка
Доставка
Електронно издание
Електронно издание
ISBN
978-619-150-575-3
Купи
Цена
11.00 лв.
(25.00 лв.)

* 14 лв. отстъпка от печатното издание
Четете бързо, лесно, евтино и удобно
Виж указания за е-книги
-14лв.
Указания за е-книги
Купи за Kindle
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени