Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Никога вече!
Печатно издание
ISBN
954-529-333-0
Цена
7.00 лв.
изчерпана
Подобни заглавия
Информация
Рейтинг (2)
Мнения (1)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
13/20
Тегло
170 гр.
Страници
213
Дата на издаване
19 ноември 2004

Никога вече!

Героинята на Грохола е прехвърлила трийсетте, има проблеми със света и със самата себе си и неизлечимо мечтае за голямата любов. Мъжът ѝ наскоро я е изоставил заради друга жена, по-млада, по-хубава, по-слаба и бременна. Юдита води рубрика за съвети в женско списание и не печели добре, нито се чувства успяла жена. Не се срамува от своите слабости и комплекси, има чувство за хумор, а всяка изживяна от нея криза е последвана от нов прилив на енергия. Юдита не може да си позволи да страда, а трябва да изгради целия си живот наново, в буквален и преносен смисъл. Така решава да си построи малка къща край Варшава. Квакащи жаби, нови мъже и ново щастие…

Категории
За автора

Катажина Грохола, най-четената полска писателка през последните години, пише романи, разкази, театрални и телевизионни пиеси. Романът „Никога вече!“ – първата книга от цикъла „Жаби и ангели“, излязла през 2001 г., става бестселър в Полша. Преведена е на руски, чешки, немски, литовски и румънски. По нея е заснет филм, режисиран от Ришард Заторски. През 2002 г. излиза втората книга от цикъла, която се радва на огромен успех, а през 2004 г. се появи и третата – „Ще ви покажа аз!“, която е сред най-търсените книги на полския книжен пазар.

Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
"Никога вече" няма да гледам на женската сила и дух по същия начин! Толкова вдъхновяваща книга. Обичам когато основната идея е, че човек е свободен от всякакви ограничения, най-вече на полова дискриминация и притискащото или по-зле, отминалото време. Никога не е късно да преоткриеш себе си и да изживееш живота си както го чувстваш!
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
954-529-333-0
изчерпана
Цена
7.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени