Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Той не си пада по теб
Печатно издание
ISBN
978-954-529-429-7
Нова цена
5.00 лв.
(Преоценена, стара цена: 10.00 лв.)
изчерпана
Подобни заглавия
Информация
Рейтинг (4)
Мнения (7)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
13/20
Тегло
170 гр.
Страници
176
Дата на издаване
10 април 2009

Той не си пада по теб

Сценаристите на „Сексът и градът“ Беренд и Тучило отново жънат феноменален успех с филма по книгата си. За успеха допринася не малко звездният състав, включващ Бен Афлек, Скарлет Йохансон, Дженифър Анистън и Дрю Баримор. Но и филмът, и книгата покоряват с универсалното си послание към всички млади жени.

Сценарият е класически: ти много го харесваш, но той все не се обажда, не те кани на среща, не спи с теб, а с друга, избягва те, когато е трезвен. Ти го оправдаваш: бил зает, страхувал се от обвързване... Научи 16-те урока, едновременно забавни и полезни, научи истината за „силния“ пол. Беренд и Тучило са наясно с всички извинения и оправдания, които мъжете поднасят на жените. Затова предлагат един логичен отговор: той просто не си пада по теб. Престани да се заблуждаваш, престани да му намираш оправдания, престани да стоиш затворена у дома и да чакаш телефонът ти да звънне, а излез да си намериш друг, който ще те харесва и заслужава. В края на краищата, както много разумно пишат двамата автори, „ако нормален мъж истински те харесва, той няма да допусне нещо, каквото и да било, да се изпречи на пътя му.“

Aко все още не си убедена, на всяка цена прочети тази умна, забавна и крайно откровена книжка, пълна с въпроси и отговори и включваща всички оправдания, които жените си измислят, само и само да не признаят пред себе си, че не са харесвани от даден мъж.

За автора

Грег Берендт е американски актьор и телевизионен водещ, консултант в популярния сериал на HBO „Сексът и Градът“ и съавтор на книгата „Той не си пада по теб“ заедно с Лиз Тучило. Роден на 21 юли 1963, днес той живее в Лос Анджелис с жена си и двете си деца.

Лиз Тучило

Лиз Тучило e американска писателка и актриса прочула се като сценаристка на популярния сериал на HBO „Сексът и Градът“ и съавторка на книгата „Той не си пада по теб“ заедно с Грег Берендт. Лиз Тучило е на 45 години, неомъжена. Признава, че все още търси своята сродна душа.

Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
Книгата е велика! Най-добрата в този жанр :) Четох я в оригинал, но сега си я поръчах и на български. Благодаря Ви за българското издание!
Здравейте! Цената на доставката се определя в зависимост от дестинацията и общия грамаж на поръчаните книги. Tранспортните разходи са за сметка на клиента. Плащането се извършва онлайн за чужбина (e-Pay) или с наложен платеж за страната.
Благодаря! А цената зависи ли и от мястото на доставката? Мога ли да платя по банков път?
Здравейте, цената на доставката се определя в зависимост от общия грамаж на поръчаните книги и се изчислява автоматично в хода на поръчката. Вили, прочетете анотациите на двете книги и ще се ориентирате:) Поздрави и сладко четене!
Здравейте, искам да попитам колко ще ми струва доставката на тази книга?
Тази книга подобна ли е на ''Зарежи го той не те заслужава'', която не е в продажба?
мисл че един си пада по мен
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-954-529-429-7
изчерпана
Цена
5.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени