Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Принцеси приятелки - Книжка със стикери
Печатно издание
ISBN
978-954-529-680-2
Нова цена
5.00 лв.
(Преоценена, стара цена: 6.00 лв.)
изчерпана
Информация
Рейтинг (2)
Мнения (2)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
Тегло
120 гр.
Страници
Дата на издаване
10 юни 2009

Принцеси приятелки - Книжка със стикери

С героите от поредицата

Добре дошла в Дворцовата академия за подготовка на Съвършени принцеси.

На принцесите се присъждат коронни точки за поведение, присъщо на Съвършени принцеси, и когато спечелят достатъчен брой точки, стават членове на Клуба на короната.

Ти също можеш да събираш коронни точки! В тази книга ще ти бъдат поставени пет задачи. Щом решиш някоя задача, веднага ти се присъжда стикер за коронна точка. Преброй ги в края на книжката и виж дали си събрала 500 точки, за да членуваш в Клуба на короната.

За автора

Вивиан Френч е английска писателка, автор на множество приказки, детски илюстровани книги, пиеси и романи за деца и младежи. В продължение на десет години тя е работила в театър за деца едновременно и като актьор, и като автор. През 1990 са публикувани първите ѝ три приказки и оттогава Вивиан Френч е написала повече от сто книги, които освен художествена литература, включват и научна литература. В последно време тя отново се отдава на писането на пиеси.

Вивиан Френч живее в Бристъл и Единбург, особено харесва Лондон, Нюкасъл, Ню Йорк и Суонзи и не може да прецени кой от всички тези градове й допада най-много. Освен четирите си – вече пораснали – дъщери, Вивиан Френч има и котарак, който живее в Бристол, защото там има малко езерце, където котаракът обича да лови жаби, които обаче никога не яде, просто си играе с тях.

Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
Добре дошла в Дворцовата академя за подготовка на Съвършени принцеси. На принцесите се присъждат корони точки за поведение,присъщо на Съвършени принцеси,и когато спечелят достатъчен брой точки,става членове на Клуба на короната. Ти също можеш да събирашкорони точки!В тази книга ще ти бъдат поставени пет задачи.Щом решиш някоя задача,веднага ти се присъжда стикер за корона точка.Преброй ги в края на книжката и виж дали си съброла 500 точки,за да члениваш в Клуба на короната.

Оценка: +1

Това мае най-хубавата книга ще си я купя! Тя е със стикери и е котина! Виче ставам член на Клуба на короната супер! Нямам търпение! Не мога да чакам повече! леле супер е! има страхотни книги а няма ли и списание на Клуба на короната да има!

Оценка: -1

Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-954-529-680-2
изчерпана
Цена
5.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени