Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Моят първи Larousse на приказките
Печатно издание
ISBN
978-954-529-666-6
Цена
28.00 лв.
изчерпана
Информация
Рейтинг (2)
Мнения (6)
Публикувай мнение
Печат
Твърди корици
Размери
Тегло
950 гр.
Страници
240
Дата на издаване
31 август 2009
Превод
Валентина Бояджиева

Моят първи Larousse на приказките

>> виж илюстрован откъс...

Снежанка; Пепеляшка; Спящата красавица; Котаракът с чизми; Малечко Палечко; Червената шапчица; Грозното патенце; Принцесата и граховото зърно; Трите прасенца; Синята брада

За автора

Тази поредица албуми с чудесни рисунки и забавни обяснения ще ви обвърже със Света на знанието силно и необратимо. Щедро илюстрирани, поучителни и богати на гатанки и игри, енциклопедиите Larousse съблазняват с любопитни факти и научни истини, поднесени хитроумно и достъпно. Ще преоткриете Земята и Човешкото тяло. Ще узнаете кой е Народът на Слънцето и защо съвременността се вълнува от древните цивилизации. И още: кой е най-големият поспаланко сред животните, с какво са невероятни Невероятните динозаври, къде се намира най-големият язовир в света, какво е общото между гребното колело и вездесъщия Леонардо да Винчи... Албумите Larousse са вълшебство – с тях ще трупате знания, докато се развличате. С красиви твърди корици и талантливо разпределено пространство за текст и изображения – те са радост както за ума, така и за окото!

Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
Ще се издава ли втора част? 8 години я чакаме! Иначе - великолепно издание! Вече второто ми дете расте с тази книга. Благодарим ви
Ще има ли втора част?
Чудесно издание, но приказката за Червената шапчица свършва по средата. ''Злият вълк се хвърлил върху Червената шапчица и я изял''. Точка. Абсолютна недомислица.
Сбъркано е името на единия от братята Грим. Дори децата знаят, че се казва Якоб,а не Яков.
Очаквам с нетърпение втория том!
Прекрасно, разкошно издание! Великолепен превод на Валентина БОЯДЖИЕВА - поздравления! Пълна коректност от страна на коректорката Любов ЙОНЕВА - поздравления! Различни илюстратори под общ знак - майсторсво, култура, модерност (в добрия, висок смисъл), никаква сладникавост, още по-малко кич, нищо общо с Уолт Дисни... Луксозен печат (Малайзия...). Удоволствие и за сетивата, и за ума!
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-954-529-666-6
изчерпана
Цена
28.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени