Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Глобална програма за по-добър живот ОКИНАВА
Печатно издание
ISBN
978-954-529-615-4
Нова цена
5.00 лв.
(Преоценена, стара цена: 12.00 лв.)
изчерпана
Подобни заглавия
Информация
Рейтинг (4)
Мнения (3)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
13/20
Тегло
260 гр.
Страници
324
Дата на издаване
08 юли 2008
Превод
Петър Герджиков, Валентина Бояджиева

Глобална програма за по-добър живот ОКИНАВА

Рецепти на д-р Роз Разафимбело

Жителите на Окинава - архипелаг, разположен в най-южната част на Япония, - държат световния рекорд по дълголетие в добро здраве. Тайните им? Разнообразни и вкусни храни, нискокалорични и изключително богати на предпазващи вещества (антиоксиданти, магнезий и омега 3 мастни киселини), склонност към двигателна активност, много позитивно възприемане на света, мощни лостове за овладяване на стреса и най-сетне хумор и творчески живец в изобилие. Д-р Кюрте е приспособил единайсетте ключа за успех на дълголетниците от Окинава към западния начин на живот и ги е включил, наред с най-доброто от средиземноморския режим и най-новите открития на науката за храненето, в глобална практическа „Програма“, която ви приканва да стане и ваша. Научете се и вие как да живеете по-добре, за да останете по-дълго здрави и жизнени и да остареете... млади!

За автора

Жан-Пол Кюрте, член на Нюйоркската академия на науките, е едно от водещите имена в областта на нутритерапията в световен мащаб. Той е автор на много трудове, сред които, в съавторство с Тиери Сукар, на бестселъра „Програма за дълголетие“, издадена с голям успех и в България.

Още книги от автора
Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
Има много книги на тема дълголетие, но тази трябва да е най-добрата, защото обединява всички научни открития на тази тема, описва ги по достъпен за читателя начин, така че лесно да си направиш здравословна програма на хранене. Не знам защо несравнима по отношение на здравето книга като тази не е прилагана в средните училища- вярвам, че рано или късно това ще стане. Авторът Жан-Пол Кюрте е бил винаги заинтересован от темата за дълголетие, създал си е връзки с най-добрите изследователи в тази насока по света и с тази книга помага на обикновения читател да се възползва от познанията на медицината така, както и един професор би могъл.
И аз не можах нещо да я намеря да се продава, а изкупувам всичко свързано с Япония и японската култура, без лов на китове
Каква ще бъде цената на книгата и колко страници ще бъде?
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-954-529-615-4
изчерпана
Цена
5.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени