Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Моята първа енциклопедия Larousse
Печатно издание
ISBN
978-954-529-508-9
Цена
26.70 лв.
(30.00 лв.)
Купи

* 11% онлайн отстъпка
Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Поръчай по телефона
Поръчайте между 9:00 и 16:00 часа
в работни дни на телефон 0887 602 218

Или оставете телефонен номер
и ние ще се свържем с вас за
приемане на поръчката.
-11%
Купи с 1 клик
Информация
Рейтинг (39)
Мнения (4)
Публикувай мнение
Печат
Твърди корици
Размери
20/24
Тегло
870 гр.
Страници
191
Дата на издаване
15 май 2015

Моята първа енциклопедия Larousse

4/7 години

Моята първа енциклопедия Ларус предлага на любознателните малки читатели отговори на всички въпроси, които те си задават, чрез понятни текстове и весели картинки, пълни със забавни подробности.

Можете да разтворите тази книга на която си щете страница. Така като на шега ще откриете как е устроено нашето тяло, ще научите повече за живота в града, за различните транспортни средства, за света на природата, за растенията и животните, за тайните на времето, за планетата Земя и за Вселената.

За автора

Тази поредица албуми с чудесни рисунки и забавни обяснения ще ви обвърже със Света на знанието силно и необратимо. Щедро илюстрирани, поучителни и богати на гатанки и игри, енциклопедиите Larousse съблазняват с любопитни факти и научни истини, поднесени хитроумно и достъпно. Ще преоткриете Земята и Човешкото тяло. Ще узнаете кой е Народът на Слънцето и защо съвременността се вълнува от древните цивилизации. И още: кой е най-големият поспаланко сред животните, с какво са невероятни Невероятните динозаври, къде се намира най-големият язовир в света, какво е общото между гребното колело и вездесъщия Леонардо да Винчи... Албумите Larousse са вълшебство – с тях ще трупате знания, докато се развличате. С красиви твърди корици и талантливо разпределено пространство за текст и изображения – те са радост както за ума, така и за окото!

Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
То нямат точна бройка континентите :) Явно зависи кой кога и къде е учил :) http://www.nationsonline.org/oneworld/continents.htm

Оценка: +1

Купихме и започнахме да я четем с удоволствие. За моя изненада се наложи да обяснявам защо са станали 6 континентите според авторите - дали заради неглижирано наречените "двете Америки", или заради изброената Антарктика, или заради пропуснатата Антарктида... за 25те лв, които заплатих, мисля че е безумно да има толкова грешки в 1 изречение ( стр. 160-161) Ако предлагате замяна, бих се възползвала.

Оценка: -4 +1

ne e mila na български е
За английски ли е?
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-954-529-508-9
Купи
Цена
26.70 лв.
(30.00 лв.)

* 11% онлайн отстъпка
Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
-11%
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени