Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
В тесен кръг
Печатно издание
ISBN
978-619-02-1187-7
Цена
предстояща

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Информация
Рейтинг (2)
Мнения (0)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
13/20
Страници
384
Дата на издаване
21 април 2023
Превод
Радослав Папазов
Корица
Живко Петров

В тесен кръг

Ново убийство на допреди година спокойния остров Сандхамн – адвокат Оскар Юлиандер, вицепрезидент на Шведския кралски клуб по ветроходство, е застрелян на яхтата си по време на традиционната регата „Около Готланд“. Томас Андреасон и екипът му, не без помощта на вече познатата ни приятелка на инспектора Нура Линде, отново поемат разследването. Убийство от ревност, разчистване на сметки, политически амбиции – следите водят в много посоки. А когато още един член на клуба е открит мъртъв пред дома му, кръгът на заподозрените се стеснява до местния светски елит.

Изневери, корупция, скандали, жажда за власт – с присъщия си усет за съспенса и непредвидените обрати Вивека Стен отново ни въвежда в света на престъпленията и на тяхното успешно разкриване.

За автора

Шведската писателка Вивека Стен (р. 1959 г.), вече позната на българския читател от романа ѝ „В тихи води“, е юрист по образование и до 2008 г. пише само специализирана литература, след което се насочва към криминалния жанр. Поредицата трилъри „Убийствата на остров Сандхамн“ се състои от 10 романа, преведена е на над 20 езика, а Вивека Стен се нарежда до другите две големи дами на шведската криминална литература Камила Лекберг и Лиза Марклунд.

„В тесен кръг“ е вторият роман от световноизвестната поредица.

Още книги от автора
Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-619-02-1187-7
предстояща
Цена

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2023 © Всички права запазени