Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Непоискана
Печатно издание
ISBN
978-619-7049-03-9
Нова цена
5.00 лв.
(Преоценена, стара цена: 25.00 лв.)
изчерпана
Подобни заглавия
Информация
Рейтинг (41)
Мнения (1)
Публикувай мнение
Печат
Твърди корици
Размери
148/210
Тегло
520 гр.
Страници
208
Дата на издаване
14 юли 2021

Непоискана

„Непоискана“ е сборник с изповеди и истории, докосващи онези кътчета на душата, които най-често пренебрегваме, изтощени от схватката на делника.

На въртележката на ежедневието за романтиката и добротата остава все по-малко място. С тъга и закъснение констатираме сериозна девалвация на радостта без причина. Уви, все не ни остава време за благодарност без условия, за помощ без очаквания, за непоискана добра дума, за непринудена усмивка.

Да даваш, без да очакваш благодарност насреща. Да бъдеш една по-добра версия на самия себе си. Да не забравяш, че удоволствието от малките неща е въпрос на избор всеки ден... и на много работа със самия теб.
Ралица Найденова, редактор на „Непоискана“

Питат ме защо „Непоискана“ – има си своите причини, които могат да бъдат открити на страниците на книгата. Ако не друго, мога да обещая, че всяка една споделена емоция е истинска и искрена, автентична в момента, в който ме е връхлетяла. Там, където на мен не ми стигнаха думите, кадрите на Красена разказват своя история.
Рая Майер

За автора

Рая е от онези хора, които обичат живота и вярват, че той по-лесно се живее с усмивка на лице. Писането е една част от живота й, а мечтата да издаде книга живее в нея повече от 20 години. Нейната дебютна книга “Непоискана” е сборник с емоции в чиста форма, намерили своето проявление в различни стилове, думи, музика и визии.

Рая обича да разказва истории, да дава, без да очаква в замяна, да усмихва хората, да мечтае, да обича, да танцува, да плува дълго към хоризонта, да стои притихнала на брега дълго след залез, да чете хубави книги, да съпреживява в театралната зала, да си бъбри дълго с приятелка (от онези обеди, които лесно прерастват във вечеря и разходка по пустите улици в полунощ), да напише писмо на непознат, да плаче, да се смее, да превръща делниците в празници, да се наслаждава на малките неща…

В работно време (а и често в неработно) Рая е Маркетинг Директор в ИТ компания. А във всеки един смислен миг по пътя си е горда майка на две прелестни ангелчета – Бобо и Алис. Късметлийка съпруга на сродната си душа - Миро. Приятелка на кане корсото Кайра. Приятелка е също и на вълшебни и специални хора, част от които могат да бъдат срещнати на страниците на книгата й.

Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
Тази книга ми изглежда като автореклама н никому неизвестна авторка!Автобиографични книги пишат обикновено известни личности, чиито живот е интересен за другите. В тази книга, използвайки истинските имена на семейството си прозира желанието да станеш известен, мислейки, че си необикновен! Много нескромно!

Оценка: -9 +2

Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-619-7049-03-9
изчерпана
Цена
5.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени