Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Добри вибрации, добър живот
Печатно издание
ISBN
978-619-02-0787-0
Цена
16.00 лв.
предстояща

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 70 лв.
Информация
Рейтинг (1)
Мнения (1)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
145/200
Страници
232
Дата на издаване
23 април 2021
Превод
Константин Цанков
Корица
Стефан Касъров

Добри вибрации, добър живот

Как любовта към себе си отключва невероятното в теб

Как да се научиш истински да обичаш себе си? Как да превърнеш негативните емоции в положителни? Илюзия ли е трайното щастие?

В тази книга Векс Кинг отговаря на тези и много други въпроси, самият той преодолял не един удар на съдбата, за да се превърне в източник на надежда за хиляди млади хора. Черпейки от личния си опит и от интуитивната си мъдрост, Кинг учи как да се погрижиш сам за себе си и да се освободиш от токсичната енергия; как да преодолееш страховете си и да се слееш с Вселената; как да откриеш призванието си и да се превърнеш в пътеводна светлина за другите. „Добри вибрации, добър живот” оглавява над половин година класацията за бестселър на в. „Сънди Таймс”.  

„Добри вибрации, добър живот” е прекрасен избор за четиво в нашите несигурни времена. Прекарвайки повече време от всякога затворени в домовете си, много от нас се чувстват потиснати, непродуктивни и без устои. Именно в този момент се нуждаем от четива като това – които предизвикват читателя да мисли отвъд настоящото си битие и с мащабите на бъдещето. (в. Индипендънт)

За автора

Векс Кинг (р. 1987 г.) е британски духовен наставник, писател и предприемач в сферата на лайфстайл културата. Оптимист, визионер и филантроп, основател на търговската лайфстайл марка Bon Vita – платформа, която е източник на духовна мъдрост и житейски уроци, Векс Кинг е следван от над половин милион души в социалната мрежа Инстаграм.

Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
Нямам търпение да прочета книгата. Добрите вибрации и разговорите с Вселената са най-важното! Браво, поздравявам издателството за избора.
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-619-02-0787-0
предстояща
Цена
16.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 70 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2021 © Всички права запазени