Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Мравин и планетата Гора
Печатно издание
ISBN
978-619-02-0745-0
Цена
14.24 лв.
(16.00 лв.)
изчерпана
Подобни заглавия
Информация
Рейтинг (129)
Мнения (0)
Публикувай мнение
Печат
Твърди корици
Размери
200/220
Тегло
322 гр.
Страници
36
Дата на издаване
08 януари 2021
Корица
Веселка Велинова

Мравин и планетата Гора

Малката мравка Мравин е загубил мравуняка, който довчера е бил негов дом. Докато тъгува в гората и не знае какво да прави, той среща горския куриер Мис Бръмба и нейната партньорка по живот – Госпожица Бътърфлай. Приключението им започва с една боровинка, която да засити глада на осиротялата мравка, и продължава в търсене на нов дом, в който той да е обичан и щастлив. По пътя си ще срещнат различни горски обитатели, всеки със своите странности и различия. „Мравин и планетата Гора“ отнася малки и големи в свят, в който най-важно е да бъдем заедно и да се обичаме, въпреки че сме различни.

"Приказният свят на Мравин ще ви разкрие по вълшебен и достъпен начин теми, за които или трудно се говори, или често се мълчи", коментира книжката психологът д-р Иванина Анчева. "И "винаги има решение!" Често то е да се опитаме да приемем, да разберем света на другия, който може да "вижда" с ръцете си, размества буквите на думите, останал е без дом, перата му са черни, а не бели, както сме свикнали, или има една друга любов в живота си. Уж е по-различен от нас, а в същото време усмивките ни са еднакви. Приятно пътуване!"

За автора

Псевдонимът Великан Василева има сантиментална стойност за автора, защото скъп на сърцето ѝ човек я е наричал „великан“.

Идеята за написването на книжката идва от човека, на когото е посветена, и нуждата от детска литература, която да разказва за „различните“, животните и насекомите.

„Мравин и планетата Гора“ е първата книга от поредица, която предстои.

Още заглавия от същия жанр
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-619-02-0745-0
изчерпана
Цена
14.24 лв.
(16.00 лв.)

* 11% онлайн отстъпка
Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
-11%
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени