Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Английски език. Най-важното, A1 - C1
Печатно издание
ISBN
978-619-02-0711-5
Цена
15.80 лв.
(20.00 лв.)
Купи

* 21% онлайн отстъпка
Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 50 лв.
Поръчай по телефона
Поръчайте между 9:00 и 16:00 часа
в работни дни на телефон 0700 18028

Или оставете телефонен номер
и ние ще се свържем с вас за
приемане на поръчката.
-21%
Купи с 1 клик
Информация
Рейтинг (61)
Мнения (4)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
165/235
Страници
392
Дата на издаване
13 ноември 2020
Корица
Ева Койчева

Английски език. Най-важното, A1 - C1

Едно различно помагало! За начинаещи и напреднали (A1 – C1). Фокусът в него е практическата граматика, която ви е необходима, за да говорите свободно и да пишете правилно - от глагола "съм" до модалните глаголи за изразяване на вероятност и условните изречения. Произношението и граматичните правила са обяснени на български език, подробно и по достъпен начин, като правилата са илюстрирани с примери, диалози и рисунки. Ако сте учили английски до известно ниво или в момента учите, но все още имате неясноти в граматиката, можете да ползвате книгата като помагало и справочник. Ако сте начинаещи и сте решили да се занимавате самостоятелно, тя може да бъде ваш самоучител, тъй като в нея ще намерите и специално приложение с полезни разговорни думи и изрази, организирани по теми.

Френската версия на това учебно помагало, издадена в Амазон преди няколко месеца, се посреща с голям интерес на френския пазар и вече многократно се класира като бестселър в категориите, свързани с образователна литература.

To be good at English – mission possible :)

Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
Достъпнo и завладяващо четиво за всички, които се занимават с езика, или искат да го научат. Наистина това е “настолен” роман, който ще Ви потопи в своя си свят, давайки Ви това, от което имате нужда. PS: Без да исках, натиснах на “-“ за негативна оценка моя коментар.

Оценка: +4

Достъпна и завладяващо четиво за всички, които се занимават с езика, или искат да го научат. Наистина това е “настолен” роман, който ще Ви потопи в своя си свят, давайки Ви това, от което имате нужда.

Оценка: -1 +2

Само заради това, че изпращате чрез "Спиди" ще си го купя от книжарница.

Оценка: +1

Искам да споделя колко приятно изненадана останах от срещата си с тази книга. Очаквах, че ще е нещо сухо, скучно или превзето, а се оказа съвсем друго. Първо, попаднах на един невероятно човешки подход и език (за нищо на света не пропускайте предговора), а заедно с това и на една граматика с всичките ? там правила и трудности, но изливаща се страница след страница като приказка, като една история. Да, понякога ми е трудно и си казвам: Ох, не мога да си спомня откъде тръгнах и къде стигнах. Но това е само за момент и после отново хващам нишката. И да не забравя за хумора. Категорично съм си мислила, че закачката и граматиката са нещо като деня и нощта, но тук може да ги срещнем и в диалозите, и в обясненията или просто ей така за разкош. Препоръчвам!! Както се казва по нашенски: Който разбира, тук се спира! P.S. За сведение. Първо си купих една бройка за моя милост. Сега вкъщи се кипрят още три, готови за под елхите на мои приятели, които все охкат и пъшкат над английския. ????.

Оценка: -1 +13

Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-619-02-0711-5
Купи
Цена
15.80 лв.
(20.00 лв.)

* 21% онлайн отстъпка
Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 50 лв.
-21%
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2021 © Всички права запазени