Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Жената и нейната дълбинна психология
Печатно издание
ISBN
954-529-120-6
Цена
9.00 лв.
изчерпана
Информация
Рейтинг (9)
Мнения (6)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
13/20
Тегло
350 гр.
Страници
450
Дата на издаване
21 март 2006

Жената и нейната дълбинна психология

Изоставяйки умишлено готовите представи и клишета, Пиер Дако ни увлича в търсене на дълбоката и вечна жена, твърдейки, че от нейното възкресяване зависи обновяването на света.

Мъжът мами жената несъзнателно, защото от край време изпитва безпокойство, на което жената е жертва. Но жената сама мами себе си, като става неволен съучастник в това негово безпокойство... С образен и въздействащ стил психологът на дълбините Пиер Дако ни разяснява защо мъжете изневеряват на жените, защо ги изоставят и най-вече защо се боят от тях.

За жените,
които искат
да опознаят себе си...
За девойките,
които са утрешните жени...
За мъжете,
които непрестанно се
сблъскват с женската
„загадка“...
За двойките,
чиято хармония е тъй
трудно постижима...

За автора

Белгийският психиатър Пиер Дако е учен с богат клиничен опит и талантлив популяризатор. Автор е на множество произведения, предназначени за професионалисти и широк кръг читатели, от които най-известни са „Фантастичните победи на модерната психология“ („Колибри“, 1995) и „Триумфът на психоанализата“ („Колибри“, 1998). До смъртта си през 1992 г. Пиер Дако е член на Международния институт по психотерапия в Женева и на Международната фондация по аналитична психология.

Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
Здравейте, засега не, за съжаление.

Оценка: +1

Предсти ли преиздаване?
Прелистих любимата Ви книга , написана е много добре от човек който много добре познава женската натура и психология .Жалкото е , че много от жените не я разбират и нараняват мъжете около себе си , а след това самите те дълго и неутешимо страдат в своята самота ...Затова не трябва да се забравя , че живота е миг и трябва да се живее и изживява прекрасно , защото може никога да не се повтори....
Книгата се базира на определени архетипи и символи, разкривайки в дълбочинна същността на жената и нейната вечна функция като майка и ролята и в обществото.
Книгата е невероятна! В разрез с горното мнение, смятам, че не всички жени имат нужда от интерпретацията й. Някои жени даже преподаваме по тази книга :)
Перфектна книга,жалко че жените не могат да проумеят тези неща и малко от оцелелите мъже трябва да им ги тълкуват или превеждат на смилаем език.....?
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
954-529-120-6
изчерпана
Цена
9.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени