Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Приключенията на Пиляпа, бялото бръмбарче
Печатно издание
ISBN
978-619-02-0539-5
Нова цена
5.00 лв.
(Преоценена, стара цена: 19.00 лв.)
изчерпана
Подобни заглавия
Информация
Рейтинг (24)
Мнения (1)
Публикувай мнение
Печат
Твърди корици
Размери
230/310
Тегло
750 гр.
Страници
60
Дата на издаване
15 ноември 2019
Корица
Илюстрации Петя Радивчева (Пиетра)

Приключенията на Пиляпа, бялото бръмбарче

Илюстрации Петя Радивчева (Пиетра)

Една чудесна книга за малки, големи и още по-големи! Книга мъдра и забавна, която ще докосне вашия дух и вашите сърца. Децата ще се заливат от смях, а възрастните ще се смеят от сърце. Причудливи и симпатични, персонажите, които бръмбарчето Пиляпа среща по своя път, напомнят хора, които сигурно познавате. Паяк-Як, Бухал-Чухал, Нищо-Нещо, Лисица-Умница са само част от пъстрите герои, с които ще се запознаете в приказката. 

Бялото бръмбарче Пиляпа си търси приятел…  И сигурно ще намери, защото това е голямата му мечта. Защото, който търси... намира. И ако ти, скъпи читателю, срещнеш Пиляпа и станете приятели… Това би било най-хубавото нещо на света!

Илюстрации Петя Радивчева (Пиетра)
Петя Радивчева (Пиетра) завършва СУ ''Св. Климент Охридски” специалност право. Паралелно с това учи композиция и рисунка като частен ученик при българския художник и карикатурист Димитър Вълчев. След дипломирането си живее 5 г. в Барселона, Испания, където завършва магистърска програма “Илюстрация и графичен дизайн” в Idep Barcelona Higher School of Graphic. Участва в редица съвместни изложби в Барселона и Мадрид.

За автора

Писателят Раймондо Варсано (Раймондо) е различен, твърде различен, с особен стил, който звучи хармонично и се чете лесно. Автор е на книгата с разкази "Натам, нанякъде..." и концептуалната книга “Context”. Награждаван е от Съюза на българските писатели. Превеждан е на английски, руски, френски и чешки език. През 2019 г. на “Моста на влюбените” бе представен проект в сътрудничество с фотографа Маргарита Русева - “Истории в контекст”, обединяващ истории от писателя и фотографии, който получи широк медиен отзвук. “Приключенията на Пиляпа - бялото бръмбарче” (ИК “Колибри”) е първата му детска книга, издадена с грант от Столична община Програма “Култура” и от Министерство на културата. Под печат са книгите “Просто да не повярваш” (сборник с разкази) и детска поема за числата.

Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
Невероятна книга! Мъдра и забавна, за малки и големи. Персонажите са интересни, несрещани до сега, дълбоко мотивирани и добре изградени. Сюжетът е интригуващ, непредвидим. Приказката е разказана елегантно и иносказателно. Определено препоръчвам!

Оценка: +4

Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-619-02-0539-5
изчерпана
Цена
5.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени