Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Ще ме обичаш ли и утре?
Печатно издание
ISBN
954-529-288-1
Цена
7.00 лв.
изчерпана
Подобни заглавия
Информация
Рейтинг (1)
Мнения (1)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
13/20
Тегло
230 гр.
Страници
320
Дата на издаване
29 юни 2003

Ще ме обичаш ли и утре?

Как да сте сигурни, че сте се влюбили? Какво да направите, за да задържите партньора си? Какъв тип партньор ви подхожда? Каква е ролята на секса?

На тези и на много други въпроси отговаря австралийската журналистка и психоложка Адриен Бърджес, опирайки се на многобройни изследвания и анкети, правени по всички краища на света.

Авторката е включила в книгата си и 45 теста, които ще Ви помогнат да намерите мястото си в сложната и деликатна област на дълготрайната любов. Решете ги и накарайте и партньора си да ги реши.

И не забравяйте:
Цитираните проучвания отразяват средностатистически случаи (а всеки средностатистически случай има множество изключения); плюсовете могат да унищожават минусите, точно както и минусите да заличат плюсовете; и няма рисков фактор (нито дори групи рискови фактори), който да обрича на провал дадена връзка.

Всичко е във ваши ръце.

За автора

Адриен Бърджес е австралийска писателка, която живее в Лондон. Започнала е да пише професионално още на 18 години като седмичен колумнист в "Sydney Morning Herald". През 1992 излиза първата ѝ книга, посветена на съвети за бащите. През 1996 факт става и втората й книга на същата тема. На следващата година - третата книга, третираща бащинската проблематика, - става бестселър не само в Австралия, но и в цяла Европа. През 1998 следва друга книга, посветена този път на двамата родители и през 2000 - „Фигурата на бащата“. В момента Бърджес е политически консултант в британския информационен център за бащи.

През 2002 излиза „Ще ме обичаш ли и утре?“, разглеждаща сексуалния живот на двойките през различните етапи на тяхната връзка.

Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
Ще имате ли книгата в наличност скоро? Много искам да си я купя!

Оценка: +1

Печатно издание
Печатно издание
ISBN
954-529-288-1
изчерпана
Цена
7.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени