Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Илюстрована енциклопедия на стайните растения
Печатно издание
ISBN
954-529-116-8
Цена
12.00 лв.
изчерпана
Информация
Рейтинг (3)
Мнения (3)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
13/20
Тегло
480 гр.
Страници
295
Дата на издаване
07 март 1999

Илюстрована енциклопедия на стайните растения

Най-разпространените в света стайни растения: как да ги разпознавате, какво трябва да знаете за тях, как да ги предпазвате от вредители, как да се грижите за тях, как да ги размножавате… Книгата съдържа много фотографии, индекс и цветно приложение.

Категории
За автора

Жечка Георгиева е български преводач, съставител и редактор на две книги с приказки --„Италиански класически приказки“ (1997) и „Златна книга на приказките“ (2005), автор на „Илюстрована енциклопедия на стайните растения“ (1999) и „Ние, гениите“ (2010).

Блог | Жечка Георгиева
Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
Почтено постъпвате, като сте посочили , че към настоящия момент книгата не е в наличност ! Това показва , че ел.-магазинът Ви е перфектен ! А защо не я преиздате пак ? На толкова хора продавам едни уникални цветя, селектирани от мен - биотехнолог -уебдизайнер и представени на сайта www.kitki.info , че в комплект с тях бих им продавал и Вашата книга ! Аз самият продавам постоянно една и съща моя книга вече 17 години, та и тази книга е от този вид, които могат да се преиздават постоянно ! Предоставям Ви място за безплатна реклама на тази книга на посочения сайт !
Наистина добра книга за озеленяване
Страшно полезна книга! Който се занимава почти професионално с отглеждане на растения или цветя ще оцени написаното в нея.
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
954-529-116-8
изчерпана
Цена
12.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени