Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Сърцебиене
Печатно издание
ISBN
954-529-432-9
Нова цена
5.00 лв.
(Преоценена, стара цена: 8.00 лв.)
изчерпана
Подобни заглавия
Информация
Рейтинг (1)
Мнения (1)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
13/20
Тегло
220 гр.
Страници
224
Дата на издаване
10 февруари 2006
Превод
Жанина Драгостинова

Сърцебиене

Е, добре, в онази ранна утрин Амели Кукличката Щурм можеше и да не поглежда към мобилния телефон на своя любим. Можеше и да не прослушва пощенската му кутия. Но го направи. И чу нещо ужасяващо.

След което заля скъпите му костюми с вино. Метна се на колата и пое накъдето й видят очите. Заедно с кучето и сломеното си сърце.

Тя искаше отмъщение.

А може би и секс.

Освен това на другия ден ставаше на трийсет и две.

Четирийсет и осем часа от живота на една жена, която най-после извърши това, което винаги е заплашвала, че ще извърши.

„Нощна тарифа“ (ИК „Колибри“, 2005 г.) е първият роман на немската писателка и журналистка от списание „Щерн“ Илдико фон Кюрти. Още в първите месеци след излизането си той оглави класациите за най-продавани книги в Германия. „Сърцебиене“ категорично затвърди славата на авторката си и надмина по продажби първата й рожба, достигайки два и половина милиона екземпляра. „Какво значи „типично женско“?“, пита Фон Кюрти и дава своите отговори с характерното си чувство за хумор. Като се започне от това, че посвещава книгата на личния си фризьор – един така важен за всяка жена мъж.

„Ако Илдико фон Кюрти не съществуваше, Телекомът трябваше да я измисли. Книгите й се търсят като телефонния указател.“

Ди Велт

Категории
За автора

Внезапно и благодарение на едно телефонно обаждане се променя и животът на Илдико фон Кюрти. Тя е журналистка в списание „Щерн“, публикува репортажи, прави интервюта със знаменитости, пише техни портрети. Докато един ден й позвънява редакторка от издателство „Роволт“ с предложението да напише роман. Така се появява „Нощна тарифа“, достигнал милионни тиражи и екранизиран през 2001 г. Следват „Сърцето прескача“, „Знаци на свободата“ и „Чудо невиждано“ – романи, които оглавяват класациите на бестселърите в Германия. „Задължителна литература за всички жени по света“, пише немската преса. „И за мъжете им също.“

Още книги от автора
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
Прочетох я за два дни. Много сладка, забавна книга, но в съчетание с мъдри заключения за жените и мъжете и отношенията им. С удоволствие бих я прочела отново. Идеална е за пътуване или за плажа.
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
954-529-432-9
изчерпана
Цена
5.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 50 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2020 © Всички права запазени