Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Сърцебиене
Печатно издание
ISBN
954-529-432-9
Нова цена
5.00 лв.
(Преоценена, стара цена: 8.00 лв.)
изчерпана
Подобни заглавия
Информация
Рейтинг (2)
Мнения (1)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
13/20
Тегло
220 гр.
Страници
224
Дата на издаване
10 февруари 2006
Превод
Жанина Драгостинова

Сърцебиене

Е, добре, в онази ранна утрин Амели Кукличката Щурм можеше и да не поглежда към мобилния телефон на своя любим. Можеше и да не прослушва пощенската му кутия. Но го направи. И чу нещо ужасяващо.

След което заля скъпите му костюми с вино. Метна се на колата и пое накъдето й видят очите. Заедно с кучето и сломеното си сърце.

Тя искаше отмъщение.

А може би и секс.

Освен това на другия ден ставаше на трийсет и две.

Четирийсет и осем часа от живота на една жена, която най-после извърши това, което винаги е заплашвала, че ще извърши.

„Нощна тарифа“ (ИК „Колибри“, 2005 г.) е първият роман на немската писателка и журналистка от списание „Щерн“ Илдико фон Кюрти. Още в първите месеци след излизането си той оглави класациите за най-продавани книги в Германия. „Сърцебиене“ категорично затвърди славата на авторката си и надмина по продажби първата й рожба, достигайки два и половина милиона екземпляра. „Какво значи „типично женско“?“, пита Фон Кюрти и дава своите отговори с характерното си чувство за хумор. Като се започне от това, че посвещава книгата на личния си фризьор – един така важен за всяка жена мъж.

„Ако Илдико фон Кюрти не съществуваше, Телекомът трябваше да я измисли. Книгите й се търсят като телефонния указател.“

Ди Велт

Категории
За автора

Внезапно и благодарение на едно телефонно обаждане се променя и животът на Илдико фон Кюрти. Тя е журналистка в списание „Щерн“, публикува репортажи, прави интервюта със знаменитости, пише техни портрети. Докато един ден й позвънява редакторка от издателство „Роволт“ с предложението да напише роман. Така се появява „Нощна тарифа“, достигнал милионни тиражи и екранизиран през 2001 г. Следват „Сърцето прескача“, „Знаци на свободата“ и „Чудо невиждано“ – романи, които оглавяват класациите на бестселърите в Германия. „Задължителна литература за всички жени по света“, пише немската преса. „И за мъжете им също.“

Още книги от автора
Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
Прочетох я за два дни. Много сладка, забавна книга, но в съчетание с мъдри заключения за жените и мъжете и отношенията им. С удоволствие бих я прочела отново. Идеална е за пътуване или за плажа.
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
954-529-432-9
изчерпана
Цена
5.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени