Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Черни карти
Печатно издание
ISBN
954-529-322-5
Цена
9.00 лв.
изчерпана
Подобни заглавия
Информация
Рейтинг (2)
Мнения (0)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
13/20
Тегло
260 гр.
Страници
344
Дата на издаване
26 август 2005

Черни карти

Бившият полицай и настоящ частен детектив Джон Марч поема случая на Рик Пиеро, който със собствени сили се е издигнал от житейското дъно до върховете на световните финансови среди, но е заплашен да изгуби всичко, тъй като е жертва на изнудване. Заплахата - анонимна и тровеща, забърква Пиеро в схема за пране на пари, която в момента се разследва от федералните власти.

Марч тръгва по следата и открива, че клиентът му е поредната жертва на сериен изнудвач и убиец, опитен в изкуството на психологическия и физически терор. Марч трябва не само да открие в много кратък срок кой е изнудвачът и да отърве клиента си от неговата здрава хватка, но и да спаси неминуемите следващи жертви.

За автора

Питър Спигълман е най-новата звезда на американския финансов трилър. Работил повече от 20 години в областта на финансите и компютърния софтуер. През 1995 г. той си подава оставката като вицепрезидент на една от най-големите финансови институции на Уол Стрийт и основава собствена компания за финансов софтуер. Продуктът на компанията скоро става водещ на пазара, което позволява на Питър Спигълман да се оттегли от бизнеса и да се посвети изцяло на писането.

Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
954-529-322-5
изчерпана
Цена
9.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени