Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Как се справя героят със смъртноопасните дракони
Печатно издание
ISBN
978-619-02-0145-8
Нова цена
5.00 лв.
(Преоценена, стара цена: 12.00 лв.)
изчерпана
Подобни заглавия
Информация
Рейтинг (8)
Мнения (4)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
13/20
Тегло
256 гр.
Страници
260
Дата на издаване
05 януари 2018
Превод
Мария Донева

Как се справя героят със смъртноопасните дракони

Днес е рожденият ден на Хълцук, но той изобщо не обещава да е толкова спокоен, колкото рожденикът се е надявал. За да спаси дракона си Беззъбчо от изгнание, той трябва да се промъкне в Общинската библиотека на Мускулестите буци и да открадне свещената книга на викингите. Но за викингите книгите са страшна опасност и те ги пазят под ключ и с въоръжена охрана. В стремежа си да отърве своя другар, Хълцук ще предизвика библиотекаря Косматко Страховити и безмилостната му армия от буцешки воини и ще се сблъска лице в лице с ужасяващите Дракони пробивачи. Ще успее ли да ги победи? Ще оцелее ли, за да посрещне и следващия си рожден ден?

За автора

Кресида Коуел не само е превела мемоарите на Хълцук от старонорвежки, но също така ги е илюстрирала. Тя е израснала в Лондон, както и на един малък пуст остров край западните брегове на Шотландия, където пише своите истории, лови риба за прехрана и търси дракони. Убедена е, че островът е бил обитаван от дракони, от които остава очарована през целия си живот. Кресида пише на острова от 9-годишна.

Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
Здравейте! Книжката, която споменавате, "How to Twist a Dragon's Tale", излезе на български със заглавие "Как да дръпнем дракон за опашката" и все още е в наличност: https://www.colibri.bg/knigi/1211/kresida-kouel-kak-da-drypnem-drakon-za-opashkata
Здравейте, Моят син е голям почитател на поредицата. Аз обаче не успях да се ориентирам книгата "Как да изопачиш драконова приказка" излязла ли е вече или просто е с изчерпан тираж? Успех в подбора на качествена литература и занапред!
Синът ми пощуря от щастие, че ще се потопи в нови приключения с любимия си герой. Заедно я четем и усмивката му е безценна! Благодаря!
Страхотна изненада! Бяхме престанали да се надяваме, че пак ще хълцукаме с Хълцук. Цялата поредица на Коуел е уникална, гледайте и филма!
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-619-02-0145-8
изчерпана
Цена
5.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени