Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Вашето здраве е във вашите ръце
Печатно издание
ISBN
978-619-150-729-0
изчерпана
Цена
14.45 лв.
(17.00 лв.)
-15%
Електронно издание
ISBN
978-619-150-730-6
Купи
Цена
11.00 лв.
(17.00 лв.)
-6лв.
Информация
Рейтинг (16)
Мнения (2)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
13/20
Тегло
305 гр.
Страници
304
Дата на издаване
20 януари 2017
Превод
Радостин Желев

Вашето здраве е във вашите ръце

Като се позовава на най-новите научни изследвания и на собствения си клиничен опит, френският кардиолог и изтъкнат специалист по превантивна медицина д-р Фредерик Салдман, автор на „Най-доброто лекарство сте вие!“ (ИК „Колибри“ 2015), ни учи как по-добре да използваме тялото си и да живеем по-дълго. Съветите му са разделени в пет части, които представляват стълбовете на доброто здраве: храненето, управлението на тялото, всекидневните грижи за него, поддържането на мозъка и, накрая, тайните на контрола над Аз-а и на оптимизма. Книгата „Вашето здраве е във вашите ръце!“ ни показва как да станем най-добрият партньор на собственото си здраве и да забравим за ненужните лекарства.

„Когато Батман облече прочутия си черно-син костюм, силата му нараства десеторно и той става непобедим. Ами ако има начин, също като него, и ние да се превърнем в супергерои на собственото си здраве, да станем неподатливи на атаките, които могат да ни увредят или погубят? Истината е, че ние също притежаваме такъв „костюм“, но той е скрит дълбоко в нас. Достатъчно е да разберем къде се намира, за да можем да се възползваме от него. В тази книга става дума за нов начин на мислене за здравето. За отваряне към медицина с естествени средства, която използва собствените ни възможности за изграждането на нашата лична броня срещу болестите.“

За автора

Д-р Фредерик Салдман е роден на 5 май 1953 година в Париж. Уважаван кардиолог, диетолог и експерт в областта на здравословното хранене, той е автор на няколко световни бестселъра, а изявленията му се следят от медиите с нестихващо любопитство. Книги като „Измий ръцете си!“ и „Най-доброто лекарство сте вие!“ са вдъхновени от ежедневните му срещи с пациенти, разказващи за болестите си като за феномени, които не зависят от собственото им поведение. Практиката мотивира д-р Салдман да адресира наблюденията си към по-широка публика. Книгите му отстояват убеждението, че здравето ни е в собствените ни ръце, че „вътрешният учител на всеки един от нас е създателят на идеалната хармония“. От бестселъра „Най-доброто лекарство сте вие!“ само във Франция са продадени над 560 000 екземпляра. Преведен е на английски, испански, португалски, италиански, немски, холандски, финландски, китайски, корейски, турски, гръцки и други езици.

Блог | д-р Фредерик Салдман
Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
За този тип литература винаги се доверявам на „Колибри“. Много сполучлив избор на автори и теми. След „Най-доброто лекарство сте вие!“, сега ще си взема и втората книга на д-р Фредерик Салдман с мобилизиращото заглавие „Вашето здраве е във вашите ръце!“. Особено ми допада подобен начин на мислене за здравето – че човек сам е господар на здравословното си състояние и на това как се чувства. Защото тъкмо оттам започва промяната. Истински настолни книги за здравна култура и добра кондиция.
Четох с огромно удоволствие "Най-доброто лекарство сте вие", надявам се, че и тази е добра.

Оценка: +2

Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-619-150-729-0
изчерпана
Цена
14.45 лв.
(17.00 лв.)

* 15% онлайн отстъпка
Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
-15%
Отстъпка
Доставка
Електронно издание
Електронно издание
ISBN
978-619-150-730-6
Купи
Цена
11.00 лв.
(17.00 лв.)

* 6 лв. отстъпка от печатното издание
Четете бързо, лесно, евтино и удобно
Виж указания за е-книги
-6лв.
Указания за е-книги
Купи за Kindle
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени