Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Зарежи го, той не те заслужава
Печатно издание
ISBN
954-529-429-9
Нова цена
5.00 лв.
(Преоценена, стара цена: 8.00 лв.)
изчерпана
Подобни заглавия
Информация
Рейтинг (1)
Мнения (1)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
13/20
Тегло
205 гр.
Страници
176
Дата на издаване
18 януари 2006
Превод
Милена Попова

Зарежи го, той не те заслужава

Класически сценарий „самотна жена“: ти много го харесваш, но той все не се обажда, не те кани на среща, не спи с теб, а с друга, избягва те, когато е трезвен. Ти го оправдаваш: бил зает, страхувал се от обвързване... Научи 16-те урока, едновременно забавни и полезни, научи истината за “силния” пол. Беренд и Тучило, двама от сценаристите на „Сексът и градът“, са наясно с всички извинения и оправдания, които мъжете поднасят на жените. Затова предлагат един логичен отговор: той просто не си пада по теб. Престани да се самозаблуждаваш, престани да му намираш оправдания, престани да стоиш затворена у дома и да чакаш телефонът ти да звънне, а излез да си намериш друг, който ще те харесва и заслужава. В края на краищата, както много разумно пишат двамата автори, „ако нормален мъж истински те харесва, той няма да допусне нещо, каквото и да било, да се изпречи на пътя му“. Ако все още не си убедена, на всяка цена прочети тази умна, забавна и крайно откровена книжка, пълна с въпроси и отговори и включваща всички оправдания, които жените си измислят, само и само да не признаят пред себе си, че не са харесвани от даден мъж.

За автора

Грег Берендт е американски актьор и телевизионен водещ, консултант в популярния сериал на HBO „Сексът и Градът“ и съавтор на книгата „Той не си пада по теб“ заедно с Лиз Тучило. Роден на 21 юли 1963, днес той живее в Лос Анджелис с жена си и двете си деца.

Лиз Тучило

Лиз Тучило e американска писателка и актриса прочула се като сценаристка на популярния сериал на HBO „Сексът и Градът“ и съавторка на книгата „Той не си пада по теб“ заедно с Грег Берендт. Лиз Тучило е на 45 години, неомъжена. Признава, че все още търси своята сродна душа.

Още книги от автора
Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
М-да ама в България реалността е друга. Въпреки, че могат да се правят известни паралели.
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
954-529-429-9
изчерпана
Цена
5.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени