Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Машина за любов
Печатно издание
ISBN
954-529-002-1
Цена
10.00 лв.
изчерпана
Подобни заглавия
Информация
Рейтинг (5)
Мнения (0)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
13/20
Страници
480
Дата на издаване
11 април 1992
Превод
Велина Минкова

Машина за любов

Тази история се развива на фона на жестоката действителност на шоубизнеса и големите телевизионни компании свят, който Робин Стоун е решил да завоюва. Неутолимата жажда за завоевания го отвежда на арената на властта и големите пари. Ала под лакираната повърхност на успеха, скъпите ресторанти, луксозните директорски кабинети, частните самолети и разкошния живот се крие свят, неподозиран от широката публика: оргии без задръжки, секскупони в Холивуд, мръсни сделки, чиято разменна монета е любовта.

За автора

Джаклин Сюзън, чиято ранна смърт лиши американската литература от една обещаваща авторка на бестселъри, напуснала родната си Филаделфия на шестнайсетгодишна възраст и заминала за Ню Йорк, за да се отдаде на актьорската професия. Там тя се омъжва за филмовия и телевизионен продуцент Ървинг Мансфийлд и навлиза в кулисите на театъра и телевизията.

Нейният роман „Долината на куклите“ й спечелва международна слава и през годините достига тираж от 14 милиона екземпляра. „Машина за любов“ повтаря изцяло успеха му и оглавява пет месеца листата на бестселърите в САЩ с общ тираж от четири и половина милиона само за тези няколко месеца. Филмът, сниман по романа, също се радва на голям успех. През краткия си живот Джаклин Сюзан е написала още две произведения, също прочути бестселъри - „Всяка нощ, Джоузефин!“ и „Веднъж е малко“.

Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
954-529-002-1
изчерпана
Цена
10.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени