Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Дерзайте, пичове!
Печатно издание
ISBN
954-529-228-8
Цена
6.00 лв.
изчерпана
Подобни заглавия
Информация
Рейтинг (1)
Мнения (1)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
13/20
Тегло
200 гр.
Страници
203
Дата на издаване
10 август 2002
Превод
Теодор Михайлов

Дерзайте, пичове!

През 2000г. саркастичният дух на Сан Антонио отлетя в други селения. Но вероятно и от там, където се намира вече, продължава да следи с безпощадно ироничния си поглед Човешката комедия, която беше обект на присмеха му през целия му земен път. Сан Антонио не признава никакво табу, за него няма нищо свято. Освен хуморът. И сексуалната пикантерия. „Дерзайте, пичове!“ – може би повече от всяко друго негово произведение – е книга, предназначена за онези, които притежават чувство за хумор, както и остър поглед за абсурдното в реалността, които не се изчервяват от нещо по-соленичко и не приемат живота прекалено на сериозно.

Категории
За автора

През 2000г. саркастичният дух на Сан Антонио отлетя в други селения. Но вероятно и от там, където се намира вече, продължава да следи с безпощадно ироничния си поглед Човешката комедия, която беше обект на присмеха му през целия му земен път.

Сан Антонио не признава никакво табу, за него няма нищо свято. Той е един от най-известните френски криминални писатели от втората половина на XX век, написал повече от 300 романа и продал повече от 270 милиона екземпляра.

Истинското му име е Фредерик Дарр а под името Сан Антонио публикува първата си книга през 1949 година, където Сан Антонио е не само псевдоним на писателя, го също и главен герой.

Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
Toia pich e strashen!
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
954-529-228-8
изчерпана
Цена
6.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени