Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Дора обикаля света!
Печатно издание
ISBN
978-619-150-520-3
Цена
4.50 лв.
изчерпана
Подобни заглавия
Информация
Рейтинг (4)
Мнения (1)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
16/23
Тегло
90 гр.
Страници
24
Дата на издаване
12 юни 2015

Дора обикаля света!

Днес е Празник на приятелството, мили деца! Само че Лисанко-Хитранко отмъкна всички гривнички на приятелството. Сега трябва да ги върнем на нашите приятели по света! Ще ни помогнете ли да разнесем гривничките на приятелството? Чудесно! Пригответе се да обиколите света с Дора Изследователката!

Тази изкусителна книжка е подходяща за малчугани, които правят първи стъпки в четенето!

За автора

Проектът на MTV и техния специализиран канал „Никелодеон“ е най-популярната и обичана детска поредица в света за последните години. Сериалът „Дора Изследователката“ постига феноменален успех първо в САЩ и Канада, сдобива се с шест номинации и една награда „Еми“. В България хитовото анимационно филмче се излъчва от 3 години. 

Съдържанието на книжките се основава на едноименната телевизионна поредица. В света до момента са издадени над 500 заглавия. Прелестното момиченце неусетно се превърна в абсолютен фаворит на детската публика от всички кътчета на планетата. Приключенията на Дора стимулират въображението на малките палавници и ги забавляват от сърце.

Всички книжки за находчивата изследователка са отлично илюстрирани, текстът е добре балансиран, лек и закачлив. Историите провокират малките читатели да решават съобразени с възрастта им логически и математически задачи, възпитават вкус към изкуството, улесняват процеса на учене на чужд език, поощряват редовната физическа активност. Случките са забавни и скроени така, че да ангажират активно вниманието на дечицата и да ги учат на нови неща по най-ненатрапчив начин. Идеята на създателите печели адмирации и заради ведрия, хуманистичен дух на поредицата – историите са лишени от насилие, главната героиня е дружелюбно, мило и жизнелюбиво момиче, освен това и най-щурите ситуации се развиват така, че да внушат на децата ценности, които нямат давност.

Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
Поредицата за Дора е чудесна! Всяко дете, което се учи да срича, може да прочете самостоятелно тази хубава книга. Цялата поредица за Дора е фантастична! Ниво за четене 1 е изключително подходящо за прохождащи читатели, които трябва да се упражняват, за да добият увереност и да натрупат практика. Трябва да има повече такива книги на пазара. Книгата е с интересна история, на всеки отвор има по едно - две кратки изречения с големи илюстрации. Думите са кратки, лесни за четене и се повтарят често, така че детето да свикне с четенето им. Шрифтът е достатъчно голям, което позволява на младите читатели или родителят им да посочват всяка сричка с пръст. Препоръчвам за всеки първокласник, който иска да запише изцяло самостоятелно прочетена книга в читателски си дневник! Хубавото е, че от Дора има цяла поредица. На децата им харесва героинята и защото я познават от телевизионния екран. Те веднага искат да грабнат следващата книжка от поредицата!
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-619-150-520-3
изчерпана
Цена
4.50 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени