Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Aнтология Галактики
Електронно издание
ISBN
978-619-150-514-23
Цена
0.00 лв.
(5.00 лв.)
Изтегли

* 5 лв. отстъпка от печатното издание
Четете бързо, лесно, евтино и удобно
Виж указания за е-книги
-5лв.
Информация
Рейтинг (5)
Мнения (1)
Публикувай мнение
Дата на издаване
25 февруари 2015

Aнтология Галактики

Сборник с разкази на победители от конкурса за кратък фентъзи и фантастичен разказ

Aнтология „Галактики“ обединява цикъл от творби, отличени в рамките на четирите конкурса за кратък фентъзи и фантастичен разказ, проведени през 2013 и 2014 г.

Периодичните сбирки на нашумелия клуб „Галактики“ се превръщаха в повод да наградим победителите в поредното литературно състезание и да обменим информация за всичко, което заслужава читателския ни ентусиазъм. Новите книги и проекти на автори като Матю Стоувър, Джим Бъчър, Питър В. Брет и Джо Абъркромби провокираха страстни дискусии и укрепваха вярата ни, че жанрът ще продължава да се развива.

Благодарим на всички участници за красивия творчески устрем!

Останете верни на онази фантазия, която преобразява света за добро.

За автора

Aнтология „Галактики“ е очарователна колекция от разкази, дело на няколко даровити млади творци, отличени в рамките на четирите конкурса за кратък фентъзи и фантастичен разказ, проведени през 2013 и 2014 година в София.

Калоян Захариев, Ивана Вълкович и Самуил Лянов, Георги Малинов, Никола Николов, Христина Панджаридис, Константин Николов, Гален Иванов, Адриана Пенчева, Стоян Цветанов, Димана Сотирова.

Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
Здравейте, 7х7=49 или е друга математиката :) “Да, броихме много внимателно, господа. Седем Велики демона с по седем не толкова велики слуги, общо 56. Всички грижливо уловени и обезвредени с минимални, доколкото е възможно, щети по града. Единствените жертви бяха няколко улични котки, но за това демоните нямат вина. Нали, Лазаре?” Excerpt From Aнтология "Галактики" Издателство "Колибри" This material may be protected by copyright.
Електронно издание
Електронно издание
ISBN
978-619-150-514-23
Изтегли
Цена
0.00 лв.
(5.00 лв.)

* 5 лв. отстъпка от печатното издание
Четете бързо, лесно, евтино и удобно
Виж указания за е-книги
-5лв.
Указания за е-книги
Купи за Kindle
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени