Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Да танцуваш със звезда
Печатно издание
ISBN
978-619-150-518-0
Цена
5.00 лв.
изчерпана
Подобни заглавия
Информация
Рейтинг (3)
Мнения (2)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
16/23
Тегло
80 гр.
Страници
32
Дата на издаване
16 февруари 2015

Да танцуваш със звезда

Перла гледа по телевизията любимото си танцово шоу, когато г-н Рак разпознава водещия. Оказва се, че е негов приятел! Г-н Рак и дъщеря му Перла решават да организират състезание по танци в ресторант „Хрупкавият рак”. И става тя една! Санди иска да спечели с тексаски тустеп. Омарът Лари репетира ча-ча. Само Патрик, морската звезда, не може да танцува! Как мислите, кой ще му помогне? 

Великолепно оцветена книжка за дечица в предучилищна възраст, които правят първи стъпки в четенето!

За автора

„Спондж Боб Квадратни гащи“ е американски анимационен сериал, създаден от морския биолог и аниматор Стивън Хилънбърг. Филмчетата разказват смешни и чудати истории за едноименния герой и приятелите му, които живеят в подводния град Бикини Ботъм. Сценариите са дело на екип от професионалисти: Стивън Хилънбърг, М-р Лорънс, Пол Тибит, Дан Повънмир, Дерек Драймън и Стивън Банкс. Първото филмче от поредицата е излъчено на 1 май 1999 година. По анимирането и производството на един епизод работят съвместно около 50 души. 

С годините популярността на поредицата й отрежда привилегировани позиции в медиите и броят на лицензионните договори започва да расте главоломно. Сериалът има най-висок рейтинг от всички поредици, излъчвани по Никелодеон. От финансова гледна точка Спондж Боб Квадратни гащи е най-успешният проект на MTV Networks. От франчайзинг са генерирани 8 милиарда щатски долара приход за Никелодеон. 

Любопитно! Спондж Боб в началото се е казвал Спондж Бой (момчето Спондж), а поредицата щяла да носи името SpongeBoy Ahoy! (Спондж Бой, привет!), но после променят името и днес Спондж Боб Квадратни гащи (SpongeBob SquarePants) е запазена марка. 

Награди: Сериалът е носител на най-различни награди, включително 6 награди Ани, 8 награди Златна ролка, 2 награди Еми, 12 награди „Избор на децата” (Kids' Choice Awards) и 2 две детски награди BAFTА. 

Съдържанието на книжките от поредицата за Спондж Боб Квадратни гащи следва съдържанието на филмчетата. Проектът на MTV и техния специализиран канал Никелодеон, които стоят и зад знаменитата серия за Дора Изследователката, е сред най-гледаните и обсъждани детски поредици през последните години. Историите са изключително смешни, забавни и поучителни и са подходящи за деца на възраст от 3 до 10 години. 

Пълнометражният филм „Спондж Боб: Гъба на сухо” тръгва по кината у нас на 20 февруари!

Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
Здравейте! В оригинала на книжката структурата и съдържанието на текстовете са идентични. На първите четири страници текстовете се повтарят. Не можем да изтъкнем причина. Работим по договор и сме длъжни да се придържаме към оригинала... Благодарим Ви, че сте наш читател.
Г-да от издателство "Колибри", закупих книжката "Да танцуваш със звезда" на редовна цена от 5 лв. от книжарница. Няма да коментирам полиграфическите й качества (за разлика от "Пчеличката Мая" например) -хартия, обем, печат, но едно нещо адски много ме подразни. На първите четири страници текстовете се повтарят. Разликата е само в илюстрациите. Това някакъв иновативен подход ли е или просто печатарска грешка? Детето ми е почти на 5 годинки и харесва "Спондж Боб". Цената за това малко книжле е достатъчно респектираща, за да имам по-големи очаквания, въпреки вълчия пазарен принцип, че едно нещо струва толкова, колкото дадеш за него. Все пак става дума за деца, а на тях ни е по-трудно да отказваме. Особено когато става дума за книги! Очаквам коментара ви!
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-619-150-518-0
изчерпана
Цена
5.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени