Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Чаено парти в Страната на чудесата
Печатно издание
ISBN
978-619-150-409-1
Цена
4.50 лв.
изчерпана
Подобни заглавия
Информация
Рейтинг (5)
Мнения (1)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
16/23
Тегло
80 гр.
Страници
32
Дата на издаване
29 септември 2014
Превод
Юлия Петкова

Чаено парти в Страната на чудесата

Време е да избереш любимото си четиво! Тази книжка е чудесна за теб! За какво се разказва в ЧАЕНО ПАРТИ В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА? За приключенията на Дора в Страната на чудесата!

Докато малката изследователка чете на глас, котенцата скачат във вълшебното огледало и подгонват едно зайче. Дора и Ботичко тръгват да ги търсят. Опитват се да слязат в заешката дупка, но се оказва, че е тясна за тях... Тогава се обръщат за помощ към Картата. Вижте как ще им помогне Лудия шапкар! 

Пълноцветна книжка с интересни герои и невероятно „вкусен” финал! 

1-во ниво: Започваме да четем
- Прости истории
- По-богат речник
- По-дълги изречения

За автора

Проектът на MTV и техния специализиран канал „Никелодеон“ е най-популярната и обичана детска поредица в света за последните години. Сериалът „Дора Изследователката“ постига феноменален успех първо в САЩ и Канада, сдобива се с шест номинации и една награда „Еми“. В България хитовото анимационно филмче се излъчва от 3 години. 

Съдържанието на книжките се основава на едноименната телевизионна поредица. В света до момента са издадени над 500 заглавия. Прелестното момиченце неусетно се превърна в абсолютен фаворит на детската публика от всички кътчета на планетата. Приключенията на Дора стимулират въображението на малките палавници и ги забавляват от сърце.

Всички книжки за находчивата изследователка са отлично илюстрирани, текстът е добре балансиран, лек и закачлив. Историите провокират малките читатели да решават съобразени с възрастта им логически и математически задачи, възпитават вкус към изкуството, улесняват процеса на учене на чужд език, поощряват редовната физическа активност. Случките са забавни и скроени така, че да ангажират активно вниманието на дечицата и да ги учат на нови неща по най-ненатрапчив начин. Идеята на създателите печели адмирации и заради ведрия, хуманистичен дух на поредицата – историите са лишени от насилие, главната героиня е дружелюбно, мило и жизнелюбиво момиче, освен това и най-щурите ситуации се развиват така, че да внушат на децата ценности, които нямат давност.

Още заглавия от същия жанр
Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
Поредицата за Дора е чудесна! Всяко дете, което се учи да срича, може да прочете самостоятелно тази хубава книга. Цялата поредица за Дора е фантастична! Ниво за четене 1 е изключително подходящо за прохождащи читатели, които трябва да се упражняват, за да добият увереност и да натрупат практика. Трябва да има повече такива книги на пазара. Книгата е с интересна история, на всеки отвор има по едно - две кратки изречения с големи илюстрации. Думите са кратки, лесни за четене и се повтарят често, така че детето да свикне с четенето им. Шрифтът е достатъчно голям, което позволява на младите читатели или родителят им да посочват всяка сричка с пръст. Препоръчвам за всеки първокласник, който иска да запише изцяло самостоятелно прочетена книга в читателски си дневник! Хубавото е, че от Дора има цяла поредица. На децата им харесва героинята и защото я познават от телевизионния екран. Те веднага искат да грабнат следващата книжка от поредицата!
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
978-619-150-409-1
изчерпана
Цена
4.50 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени