Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Добре дошли в Париж
Печатно издание
ISBN
954-529-138-9
Цена
7.00 лв.
изчерпана
Информация
Рейтинг (0)
Мнения (8)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
13/20
Тегло
250 гр.
Страници
244
Дата на издаване
09 май 1999

Добре дошли в Париж

Книгата на Матей Карасимеонов, предназначена за най-широк читателски кръг, ще ви запознае по нетрадиционен начин с всичко онова, което създава славата и обаянието на Париж – Града на светлината, града мечта, сърцето на света.

Авторът, живял и връщал се в Париж много пъти като докторант в Сорбоната, журналист и дипломат, ще бъде постоянно с вас. По време на разходките по парижките булеварди той не само ще ви запознава с историята и културата на Париж, но и увлекателно ще ви разказва любопитни случки, анекдоти и куриози както за града на Сена, така и за парижани.

Категории
За автора

Матей Карасимеонов е български журналист и дипломат.

Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
Напоследък нямам късмет, точно когато дадена книга ми потрябва и се разровя за да я намеря - се оказва с изчерпан тираж. Последният месец ми се случи със 3 различни книги.

Оценка: +1

Здравейте! Благодаря за отговора, но ще си позволя да изразя мнение, че всъщност с него Вие не отговаряте на въпроса "защо?". Това, че издателският план е натоварен, е ясно на всички ни, и е добра новина по принцип. Но това по никакъв начин не дава смислен отговор на въпроса с преиздаването (непреиздаването) на споменатата книга. Ако трябва да бъда честен докрай, усещането ми е, че Вие сте отбили номера с общи приказки, което, разбира се, си е Ваше право!
Здравейте, издателският план е много натоварен, за съжаление, на този етап не е предвидена в него. Благодарим за мнението!

Оценка: -1

А защо не я преиздавате? Както виждате, интересът е огромен!!!
Благодарим Ви, Никол! Да, Илиана, изчерпана е, за съжаление.
Защо няма и други книги за Париж? Аз лично я прочетох няколко пъти! Чудесна е!

Оценка: +1

Книгата е чудесна, но за съжаление аз успях само да подаря няколко екземпляра. Когато дойде ред да взема за себе си, се оказа, че книгата е изчерпана...
Много добра книжка, лека за четене и увлекателна. Всеки, който обича Париж или все още не се е докосвал до този прекрасен град, ще му се иска да я прочете отново и отново. Препоръчвам я най-сърдечно!
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
954-529-138-9
изчерпана
Цена
7.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени