Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Тестове за кандидатстудентския изпит по френски език в университета
Печатно издание
ISBN
954-529-185-0
Цена
5.00 лв.
изчерпана
Информация
Рейтинг (1)
Мнения (0)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
13/20
Страници
134
Дата на издаване
16 февруари 2000

Тестове за кандидатстудентския изпит по френски език в университета

Настоящият сборник включва 20 примерни варианта на елементите, съставящи кандидатстудентския изпит по френски език в СУ „Свети Климент Охридски" - диктовка, граматически задачи, текст за проверяване на уменията за разбиране и писмено изразяване, разширен отговор на въпрос (есе), превод от френски на български език. Те са изготвени от екип от университетски преподаватели, ангажирани с подготовката и провеждането на изпита. Елементите са представени в отделни рубрики, което дава възможност за по-голяма мобилност и самостоятелност при работата с тях.

Предложеният в края на книгата ключ към граматическите задачи и въпросите върху текста за разбиране съдържа максималния брой точки, полагащ се за всеки всеки верен отговор, който за граматическите задачи е 20, а за текста за разбиране - 15.

Представени са и материалите от конкурсните изпити по френски език за СУ „Свети Климент Охридски" за 1997 и 1998 година.

Справочните издания, включени в библиографията, са ценен помощник в самостоятелната подготовка за изпита. Подбраните помагала са сред най-новите и едновременно с това доказали надеждността си заглавия в учебната литература. Амбицията на сборника е да разшири и обогати знанията и да усъвършенства уменията за разбиране и изразяване на кандидат-студентите на френски език. Той може да бъде ценно пособие в преподаването и изучаването на френски език за напреднали.

Публикувай мнение за книгата
Печатно издание
Печатно издание
ISBN
954-529-185-0
изчерпана
Цена
5.00 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени