Информация
Рейтинг (0)
Мнения (0)
Публикувай мнение

„Колибри“ представя: „Хормонална диета“

20 февруари 2013 г.
„Колибри“ представя: „Хормонална диета“

„Колибри“ представя: „Хормонална диета“

от Тиери Ертог и Маргерита Енрико

(или как да подобрим своите здравословен статус и външен вид само за две седмици)

Тиери Ертог е прочут невроендокринолог, световен експерт по антиейджинг медицина. Той е президент на Световната асоциация по антиейджинг медицина, както и на други международни организации в тази област. Ръководи и преподава в английски, френски и немски институти за следдипломна квалификация по антиейджинг медицина и ендокринология.

Маргерита Енрико е журналист, автор на телевизионни предавания и на многобройни книги, участвала е в написването на множество научни трудове на световно ниво.

Двамата са съавтори на тази сензационна книга, предизвикала заслужен обществен отзвук в международен мащаб.

Тя представя единствената диета, фокусирана върху контрола и стабилизацията на производството на онези вещества, които са в основата на нашето благоденствие.

Книгата

Едно безценно четиво, което осветлява истината за хормоналния баланс в организма и неговото основополагащо значение за здравето и външния вид.

Съдържа набор от тестове, рецепти и препоръчителни хранителни режими в зависимост от спецификите на организма.

За мнозина е мечта на 50 да изглеждат на 25. Да излъже природата, не е успял още никой. Дали нашето поколение ще е първото?

С възрастта намалява производството на хормони - затова се появяват признаци на стареене.

Чрез тази книга ще се запознаете с различните хормонални типове и ще разберете към кой от тях принадлежите ВИЕ. Ще приложите серия от тестове за определяне на хормоните, чиито стойности подлежат на промяна. Така ще установите кои храни и комбинации на храни са най-подходящи за ВАС.

Естествен, нов, ефикасен само след първите 24 часа, този подход е плод на дългогодишно изучаване и експериментиране и позволява да коригираме плавно, сигурно и само чрез храненето своите здравословен статус и външен вид.

С помощта на двуседмична програма ще постигнете съвършения хормонален баланс.

Любопитно

Как да не завидим на човек, който изглежда с десет години по-млад, яде всичко и не напълнява, винаги е в добро настроение и успява да заспи веднага щом докосне възглавницата? И всичко това, докато ние се борим с бръчки, целулит, тлъстини и изживяваме дори хубавите неща от живота като голяма трудност под сериозно напрежение?

Посланието на тази книга: не бива да се примиряваме с мисълта, че „сме си такива, каквито сме“.

Често зад нашите ежедневни проблеми – умора, трудно сваляне на килограми, раздразнителност, потиснатост, безсъние, суха и повяхнала кожа – се крие един хормонален дисбаланс, който тежи както на настроението ни, така и на физиката ни.

Лицето ви е заоблено като пълна луна? Усещате постоянна умора? Значи, изпитвате недостиг на половите хормони.

Но това не е всичко: ако се питате защо Ганди, Хитлер или Майка Тереза са се отличили – с добро и с лошо – в историята или защо някои хора успяват, а други не, отговорът е отново в хормоните.

„Хормоналната диета“ включва серия от прости тестове. Бързо и лесно, докато си седите вкъщи, можете да проверите кои хормони доминират вашия метаболизъм и кои са дефицитни, т.е. следва да си набавяте чрез храната.

Чуйте д-р Ертог тук: http://www.youtube.com/watch?v=ZOZrmRO_gR8

Преоткрийте живителната енергия на доброто настроение, научете се да почивате добре, върнете си радостта от секса, станете господари на своето психическо и физическо здраве!

Публикувай коментар за статията
Издателство "Колибри"
1990-2022 © Всички права запазени