Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка

Книги на Рая Майер

Рая Майер

Рая е от онези хора, които обичат живота и вярват, че той по-лесно се живее с усмивка на лице. Писането е една част от живота й, а мечтата да издаде книга живее в нея повече от 20 години. Нейната дебютна книга “Непоискана” е сборник с емоции в чиста форма, намерили своето проявление в различни стилове, думи, музика и визии.

Рая обича да разказва истории, да дава, без да очаква в замяна, да усмихва хората, да мечтае, да обича, да танцува, да плува дълго към хоризонта, да стои притихнала на брега дълго след залез, да чете хубави книги, да съпреживява в театралната зала, да си бъбри дълго с приятелка (от онези обеди, които лесно прерастват във вечеря и разходка по пустите улици в полунощ), да напише писмо на непознат, да плаче, да се смее, да превръща делниците в празници, да се наслаждава на малките неща…

В работно време (а и често в неработно) Рая е Маркетинг Директор в ИТ компания. А във всеки един смислен миг по пътя си е горда майка на две прелестни ангелчета – Бобо и Алис. Късметлийка съпруга на сродната си душа - Миро. Приятелка на кане корсото Кайра. Приятелка е също и на вълшебни и специални хора, част от които могат да бъдат срещнати на страниците на книгата й.

Каталог на нашите автори
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени